Back to Question Center
0

Trucs per aturar els elements emergents i el correu brossa malware. Semalt Expert

1 answers:

Les finestres emergents i el correu brossa són una trobada habitual a l'ús actual d'Internet. Les finestres emergents poden provenir d'empreses legítimes, que tenen una causa i raó determinades. Tanmateix, algunes finestres emergents poden provenir de Malware o d'altres tipus de troians, que poden estar presents en el sistema. Independentment de la font, hauríeu de tenir cura de les finestres emergents - vps economico colombia. Alguns d'ells poden contenir virus, que poden acabar exercint nombroses activitats perverses a la víctima .

D'altra banda, Nik Chaykovskiy, el Senior Customer Success Manager de Semalt , afirma que el correu brossa és un problema comú que afronta la majoria dels usuaris de correu electrònic. Els missatges de correu brossa són originaris de persones que poden tenir intencions negatives sobre la víctima. En la majoria dels casos, el correu brossa conté troians presents als seus correus electrònics i altres enllaços nocius. En altres casos, les persones envien missatges que contenen correu brossa per segrestar l'ordinador de la víctima i manipular les seves dades.

Com funciona Malware Pop-ups i Spam

Malware pot estar present en una finestra emergent de correu electrònic no desitjat. En altres casos, alguns malware ja presents a l'ordinador poden provocar altres elements emergents. Malware també pot ser un codi que pot estar present en el cos del missatge del correu electrònic. A més, els missatges de correu brossa també poden crear malware per la forma en què executen els seus sistemes. Per exemple, els usuaris de Microsoft Outlook poden tenir un atac de pirateig quan previsualitzen imatges presentades en el seu codi.

Si feu clic a una finestra emergent pot significar la instal·lació d'un programari espia. Les finestres emergents poden presentar-se de diverses maneres: per exemple, poden activar-se com una notificació de torrades a les pantalles; un cursor del ratolí sobre un menú o fins i tot un atac publicitari d'anuncis emergents. Pot activar diversos anuncis que es mostren. Sigui quin sigui el tipus de malware, és imprescindible no fer-hi clic. En fer clic a un troià es poden activar diversos scripts, que poden executar molts hacks

Maneres d'evitar malware

És important assegurar la seguretat quan es tracta de correus electrònics. Per exemple, és important no obrir cap fitxer adjunt o missatge de text de fonts que no estiguin clares. A més, alguns remitents són famosos scammers coneguts per la majoria de proveïdors de correu electrònic. No accepteu ofertes de temps ràpid, així com obtenir esquemes ràpids ràpids. Aquestes són algunes de les maneres barates que aquests ciberdelinqüents utilitzen per atrapar persones. Finalment, no feu clic a enllaços presents als correus electrònics de correu brossa, com ara el botó de cancel·lar la subscripció. Aquest error només confirma la validesa del correu electrònic als pirates informàtics, obrint les portes per a nous atacs.

Prevenció dels elements emergents i el seu dany

La majoria de les finestres emergents es deuen a la influència d'algun programari espia. Com a resultat, és vital eliminar alguns dels programes espia, que poden generar finestres emergents. Per exemple, eviteu fer clic a qualsevol finestra emergent. Ni tan sols intenteu tancar una finestra emergent fent clic al botó de tancament. En lloc d'això, anul·leu-lo des de la safata del sistema.

Actualitzar el sistema operatiu, així com el programari anti-spyware, poden suposar un gran èxit. Per exemple, el programari anti-spyware pot evitar alguns dels virus presents en el sistema. També és important augmentar la configuració de seguretat del navegador. Mantenir-se fora de llocs web la seguretat dels quals no està clara pot salvar-ne un dels atacs de programari maliciós.

November 28, 2017