Back to Question Center
0

Semalt revela els mites més comuns sobre SEO

1 answers:

Malgrat que les evidències d'importància creixent de SEO són ​​convincents,alguns propietaris de llocs web encara s'abstenen d'utilitzar SEO per a l'optimització del trànsit. No obstant això, diverses investigacions afirmen que dues coses crucials són les empresesha de tenir una presència orgànica i un trànsit de visitants.

L'expert principal de Semalt Serveis Digitals, Artem Abgarian revela els mites més comuns associats amb SEO.

1. Volatilitat

La indústria està evolucionant ràpidament, resultant d'actualitzacions d'algorismes freqüents.La majoria de les actualitzacions d'algoritmes es produeixen diàriament. Tanmateix, la majoria dels canvis no afecten el rendiment d'un lloc web ja que ellsconsisteixen bàsicament en retocs menors que poden no tenir cap efecte visible .

2. Tècniques complicades

Alguns dels aspectes de SEO són ​​massa tècnics que de vegades afectenoptimització i creació del lloc web. Encara que la majoria del treball de SEO se centra en activitats de màrqueting estrictes com ara trobar paraules clau, crearcontingut rellevant, classificació de control i avaluació del trànsit.

3. Ineficiència

La gent creu que l'aplicabilitat de SEO no existeix a lamercat a causa de l'evolució constant realitzada en els algorismes i altres canvis. La noció no és certa com una quantitat important de trànsitemana de SEO..La publicació de SEO dedicada a la publicació, com ara el Search Engine Journal, ajuda a actualitzar els propietaris de negocis i els fa conscientsel que encara és rellevant.

4. Perspectiva a llarg termini

Pren un temps per crear classificacions i establir un lloc webpresència en línia que és un fet irrefutable. SEO, però, és constant, i sempre portarà resultats sempre que el lloc web estigui completamentoptimitzat .

5. Imprevisibilitat

A causa de la volatilitat del SEO, la gent creu que és poc fiable.No hi ha cap control directe sobre classificació o trànsit a diferència del PCC. No obstant això, en l'optimització d'un lloc web al seu màxim potencial de SEO,hi ha una mínima possibilitat d'experimentar problemes .

6. Expensivitat

L'assoliment dels millors resultats requereix una inversió de diners, tempsi altres recursos. SEO no és gratuït, però és relativament més barat que altres canals de publicitat pagats, com ara PPC o la compra de trànsit mitjançantaltres mètodes .

7. Canvis del lloc web

És cert que SEO exigeix ​​que les empreses facin alguns canvisa la seva pàgina web. De vegades, pot trigar alguns retocs, mentre que en d'altres, redissenyar tot el lloc web en la seva totalitat per aconseguir-ho completpotencial Qualsevol dels canvis suggerits és clau per assolir els objectius de SEO .

Avui en dia, totes les empreses s'enfronten a una major importància de la cercatrànsit. Els clients fan servir motors de cerca per trobar productes, serveis, proveïdors i informació. Ignorant la necessitat de posicionar el negocien els resultats de la cerca pot provocar el trànsit potencial als competidors per tal que influeixi en el negoci de forma negativa Source .

November 27, 2017