Back to Question Center
0

Semalt explica com obtenir informes de Google Analytics fiables

1 answers:

És segur dir que tots volem un trànsit genuí i autèntic als nostres llocs web i només els informes fiables de Google Analytics. Hi ha moltes maneres de fer-ho possible. Si utilitzeu adreces IP estàtiques, podeu crear les vostres dades fàcilment seguint aquesta guia. Aquí, Ross Barber, el Semalt Customer Success Manager, us explicarà com utilitzar els filtres d'adreces IP per excloure el trànsit extern del trànsit intern a Google Analytics.

Pros i contres del filtratge d'adreces IP

En primer lloc, hem de conèixer els avantatges i desavantatges del filtratge d'adreces IP. Google Analytics és àmpliament utilitzat per fer el seguiment de la potencialitat i greu dels vostres clients i de com interactuen els usuaris amb les vostres pàgines web. Quan els informes d'anàlisi contenen visitants externs i interns, és difícil diferenciar-los entre ells. Però no hi ha res de què preocupar-se, ja que podeu evitar que Google Analytics identifiqui i faci un seguiment de les visites internes i externes. Això és possible quan creeu llistes diferents i inseriu totes les IPs allà. Cal tenir en compte que el filtratge de l'adreça IP només passa quan s'utilitzen adreces IP estàtiques. Una adreça IP estàtica és la que no es pot canviar. Això s'utilitza per saber quina és la fiabilitat del vostre lloc web i les dades d'anàlisi..La majoria dels usuaris no necessiten etiquetes de la llista blanca a les IP, de manera que poden utilitzar adreces IP dinàmiques, que es poden canviar, alterar o canviar el nom amb el temps. Permetin-me que us digui que la vostra adreça IP mai no viatjarà amb vosaltres, cosa que significa que hauríeu de connectar-la sempre que accediu a una connexió Wi-Fi. Totes aquestes activitats es registraran automàticament a Google Analytics.

Creeu un filtre d'adreces IP a Google Analytics

Per crear filtres d'adreces IP, heu de saber tot sobre la vostra IP pública i privada. Una de les maneres més fàcils de fer és saber quins tipus d'IP són acceptables per Google. Un cop obtingueu la resposta a aquesta pregunta, us resultarà fàcil crear filtres per als vostres llocs web a Google Analytics. Abans de res, hauríeu d'obrir el vostre compte de Google Analytics i triar el lloc web per al qual vulgueu crear filtres. El següent pas és obrir l'opció excloure i fer clic al tipus de filtre. Aquí podeu introduir la vostra adreça IP i aplicar els filtres a la secció de visualitzacions. Ara, heu de desar la configuració i evitar que el trànsit intern es barregi amb el trànsit extern a les vostres dades de Google Analytics.

Un mètode alternatiu per al filtratge d'adreces IP

Si no podeu comprendre el procés esmentat anteriorment, podeu utilitzar un mètode alternatiu per filtrar la vostra adreça IP. MonsterInsights us permet accedir a una gran quantitat de filtres. Podeu triar i activar els filtres que trieu per fer un seguiment de la IP del vostre lloc web. El que heu de fer és especificar un rol per a tots els usuaris i deixar que Google Analytics no faci el seguiment de les seves activitats durant uns dies. Amb aquesta eina, podeu veure més compromisos i un gran nombre d'usuaris al vostre lloc web, i és fàcil fer un seguiment dels seus rols, comportament i interacció amb les vostres pàgines web Source .

November 28, 2017