Back to Question Center
0

Semalt explica com fer la major part del màrqueting de contingut i la interrelació de SEO

1 answers:

Estratègies de màrqueting de contingut i optimització de motors de cerca estan fortamentconnectats i quan es combinen de manera apropiada, són millors que PB i J. Aquestes dues tàctiques consisteixen a donar a les persones precisament el que necessiten.Per a que el vostre contingut sigui trobat pels clients potencials, necessiteu els motors de cerca.

Frank Abagnale, el gerent d'èxit de clients de Semalt Servies digitals explica com fer que aquestes dues estratègies funcionin, comparteix el coneixement dels elements importants d'una pàgina web que hauria de seroptimitzat tant per a humans com per a motors de cerca.

Obtenir les paraules clau adequades

Per què fer això per als motors de cerca: les paraules clau són les principals característiques quehabiliteu les vostres pàgines. Els experts en SEO intel·ligents investiguen no només els termes de la indústria que volen classificar, sinó també les paraules i frasesque els seus espectadors poden utilitzar per descobrir-los. Els SEO més intel·ligents milloren la seva informació al voltant de frases clau de tres o més paraules que sónindirectament relacionat amb el vostre servei o producte. Això redueix dràsticament la competència i el trànsit, per la qual cosa és més fàcil de classificar .

Per què fa això per a la gent: les cerques de paraules clau de cua llarga tenen tendènciaper transformar-se en clients potencials i vendes. Per colpejar l'or de màrqueting de contingut, heu de trobar diverses paraules clau de cua llarga i tenir un rang alt .

Obtenir el títol correcte i les etiquetes de descripció meta

Per què feu això per als motors de cerca: aquestes descripcions no són tan semblantsessencials ja que solien estar al rànquing però que poden afectar indirectament la forma en què es classifica. Un gran títol i una explicació augmenten la quantitat deCercadors "significatius" que seleccionen a la vostra llista i, per tant, mostren la qualitat. Això fa que el llistat es desplaci a les files .

Per què fa això per a la gent: aquesta és l'única informacióvisible per a les persones en cercar en forma de llista. Una explicació que representa exactament el contingut de la vostra pàgina i que parlaal motiu de cerca d'un usuari, és una crida a l'acció perquè les persones arribin a la vostra pàgina. D'aquesta manera, atrau visitants rellevants que coneguinde què esperar de la vostra pàgina.

Utilitzant paraules clau i les seves variacions en el cos del texti en imatges alt tags, una o dues vegades més en els subtítols

Per què feu això per als motors de cerca: Atenció dels motors de cercaha canviat a les etiquetes de capçalera. Feu que això funcioni introduint paraules clau amb moderació i incloent-hi variacions. Es tracta de l'úsde paraules correlacionades.

Per què fa això per a la gent: les persones tenen una tendència d'escaneiga través d'Internet que de lectura. Els encapçalaments sub-encapçalats són excel·lents per escanejar i poden atraure la gent a llegir una pàgina fent que sigui més fàcil de llegir.

Juntament amb tot el que s'ha esmentat anteriorment, el contingut ha de ser atractiuatraure i mantenir els visitants. La informació hauria de ser fàcil de trobar d'una altra manera, esdevé inútil. Tant SEO com Màrqueting de contingutha de treballar en contacte, ja que sense un contingut que els humans puguin llegir, les tècniques de SEO es considerarien com a spam. Així que creeu unel contingut que val la pena llegir i compartir és l'objectiu primordial a centrar-se Source .

November 27, 2017