Back to Question Center
0

Semalt explica com crear un filtre a Google Analytics

1 answers:

Google Analytics és un servei famós i ben versat que us permet veure detalls i tota la informació, així com estadístiques sobre com es comporten els usuaris al vostre lloc web. Els filtres presents a Google Analytics són fàcils de configurar i es poden crear en qualsevol moment. Aquí podeu excloure o incloure les dades que informen sobre la vostra anàlisi. Per exemple, quan heu creat filtres que exclouen algunes IP i els protocols interns dels editors, hi ha possibilitats que els vostres filtres no funcionin correctament i que s'hagin d'alterar el més aviat possible. Podeu crear filtres que excloguin dades de ciutats o països concrets.

Ross Barber, el Semalt Customer Success Manager, explica que amb filtres a Google Analytics, és possible que tothom inclogui o exclogui un lloc web específic, garantint la qualitat de les seves opinions i visites. Google Analytics us ofereix moltes possibilitats de definir els vostres filtres amb informació valuosa i útil..Podeu ajustar la configuració i fer-ne el més avançat per obtenir els millors resultats i adequats.

Creeu un filtre predefinit o filtre personalitzat

Per crear un filtre predefinit o un filtre personalitzat, heu de permetre que el vostre Google Analytics estigui disponible un temps perquè pugui preparar-vos informes. Per exemple, si teniu un lloc web que ven productes per a nadons però voleu obtenir visualitzacions només des de determinats països o ciutats, haureu d'excloure tots els altres llocs i ajustar-ne la configuració. No seria erroni dir que els filtres personalitzats tenen una gran quantitat d'opcions i funcions per triar. Us permeten configurar els vostres filtres de manera que podeu excloure o incloure visites basades en els navegadors i ubicacions, la velocitat de connexió, la geografia i altres característiques. Per exemple, si heu organitzat esdeveniments d'informes locals a través del vostre lloc, podeu filtrar els visitants de la vostra ciutat o ciutat per obtenir els resultats adequats.

Seleccioneu el botó d'opció per al tipus de filtre preferit

És molt important recordar que sempre haureu de triar el botó d'opció dels tipus de filtre per obtenir els resultats desitjats. Inclouen i exclouen opcions que us permeten especificar certes dades, i podeu preparar els vostres informes de Google Analytics en conseqüència. Si no voleu que algunes persones de països o ciutats específiques visiten les vostres pàgines web, només podeu bloquejar les adreces IP. Per això, hauríeu d'escriure el nom de la ciutat a la secció del filtre i fer clic al botó de desactivar. A més, els botons minúscules i majúscules us permeten especificar algunes dades per incloure o excloure dels filtres. Si no voleu que algunes ciutats navegin o vegin el vostre lloc web, simplement podeu bloquejar aquestes ciutats introduint el nom a la secció d'inclusió. Aquesta opció és útil per a persones que volen opinions orientades per països a les seves pàgines web i volen garantir que tot sigui autèntic, genuí i fins a la marca. Les opcions de "Cerca i reemplaça" us permeten personalitzar la manera com es mostren les vostres dades a Google Analytics. Podeu dividir aquesta secció en diferents categories segons els vostres requisits i substituir els filtres inactius amb els actius per obtenir resultats més precisos i millors Source .

November 28, 2017