Back to Question Center
0

Semalt explica com adaptar l'estratègia de SEO a nínxols específics

1 answers:

Hi ha una gran dosi de competència en el camp del SEO, només cal buscarper "SEO" o "màrqueting de contingut" i veuràs milions de resultats i això inclou empreses i persones que lluiten per untirat a la visibilitat. L'avantatge de servir un nínxol poc convencional o únic, tindrà menys competència, però tindràsun públic més petit i recursos per ajudar-vos a tenir èxit. Què passa per tenir èxit en nínxols únics i millorarPossibilitats d'èxit de SEO?

Jack Miller, el gerent d'èxit del client de Semalt ,Comparteix els consells útils que us faran forjar una campanya guanyadora de SEO.

Coneixeu el vostre públic

Abans de res, preneu-vos el temps per aprendre i entendre el vostre públic.Podeu començar amb la investigació bàsica del mercat, però necessitaràs més per conèixer les necessitats dels vostres clients, les preferències i hàbits de descobriment del contingut.Això us ajudarà a desfer-se de clics sobre com les persones realitzen cerques, oferint-vos un accés directe a un material millor que us farà mésrellevant per a les necessitats del públic.

Utilitzeu frases de cua llarga

El millor moment per començar la recerca de paraules clau de cua llarga és una vegada que enteneuCom el vostre públic busca informació o productes al vostre nínxol. Les actualitzacions de Hummingbird i Panda de Google han tingut un efecte negatiuLes paraules clau tradicionals, però les paraules clau de cua llarga encara funcionen per nínxols únics. En lloc de concentrar-se en paraules clau que us proporcionen més trànsit,utilitzeu frases llargues, és a dir, un format de pregunta i resposta, aquestes són les millors per a nínxols únics.

Només idees originals

En comptes d'actualitzar les idees d'altres persones, vingui de veritatidees originals. Podeu fer-ho a través de la recerca i plantear preguntes que mai no s'hagin demanat..Això us impulsarà ila teva marca a la grandesa.

Trobeu un espai per a editors fora de lloc

Per tal de millorar els rànquings de cerca orgànica i l'autoritat del domini,necessiteu enllaços entrants tant com publicacions centrades en el nínxol. Això vol dir que haurà de treballar al costat dels editors convencionals. Vostè pot escriurecontingut que és parcialment rellevant per al vostre fort, però el contingut ha de ser valuós per al públic del vostre editor. Aquest moviment pot serrequereix que feu un compromís, però els enllaços que obtindreu augmentaran la vostra presència a la cerca.

Apreneu dels vostres competidors

En lloc d'intentar competir amb aquells del mateix camp que tu,connectar-se amb ells i aprendre què fan de manera diferent i no oblideu compartir les vostres idees també. Aquí no hi ha cap riscel teu nínxol és petit i no se't obligarà a sortir.

Inici petit

Com que no teniu dades per treballar amb la vostra campanya de SEO, comenceupetit. Feu servir algunes paraules clau alhora i escriviu contingut nou abans del vostre gran llançament. Això us ajudarà a recollir informació que seràcrucial quan aneu bé.

Obtenir Social

Utilitza les xarxes socials perquè és la millor via per trobar personesvostè. Els mitjans de comunicació socials també són el millor lloc per millorar la vostra visibilitat abans de concentrar-vos en els rànquings de cerca. També us ajudarà a connectar-vosamb influències, sindicar el vostre contingut i millorar el vostre seguiment.

Creeu una comunitat in situ

Això es pot fer a través d'un fòrum comunitari on els vostres usuaris ho faranconnecteu-vos l'un amb l'altre. Això afavoreix una major lleialtat i l'ajuda a generar nous continguts.

Oferir contingut principal

Per construir una millor relació amb els editors convencionals,heu d'oferir alguns continguts principals. Podeu fer això dividint els vostres blocs en subseccions, però no perdeu el focus als vostres blocs de lloc.Això us donarà un públic més ampli que llegirà i compartirà el vostre contingut Source .

November 27, 2017