Back to Question Center
0

Semalt Expert revela les veritats de SEO actuals

1 answers:

Avui, la majoria d'empreses no coneixen bécom poden aplicar SEO i, en definitiva, convertir-lo en un element crític de les seves intervencions promocionals i empresarials. Des del procés de SEOVa guanyar popularitat, les marques han intentat assolir les millors posicions en els resultats de la cerca per tal d'augmentar la visibilitat del seu lloc web en línia.Però el problema és que SEO no només serveix aquest propòsit sinó també la quantitat d'altres tendències de màrqueting.

Actualment, SEO ha experimentat canvis importantses va establir la pràctica, però la majoria dels seus conceptes primaris segueixen sent els mateixos. En entendre les veritats fonamentals de SEO, un individuAixí com també l'empresa pot obtenir grans beneficis .

Igor Gamanenko, el gerent d'èxit de clients de Semalt ,Serveis Digitals, descriu les veritats fonamentals sobre SEO, rellevants per avui i en un futur proper .

Els fonaments són crítics

L'optimització del lloc és tan important com ho garanteixun cercador trobarà un lloc web. Encara està més centrat en la publicitat actual. Mitjans de pagament i màrqueting convincentles tecnologies han adoptat recursos dels equips de publicitat en la seva casa a causa de la seva escalabilitat i velocitat. No obstant això, la majoria dels existentsels llocs web encara estan en una situació tècnica terrible perquè les marques redissenyin i revisin les seves pàgines web. En aquest sentit, i descripcions,encapçalaments de pàgina, URLs efectives i etiquetes de títol augmentades són els conceptes bàsics, que són crítics per al SEO eficient.

El valor és el Rei

"El valor és el rei" és la filosofia que els individusen el món de SEO es recitaven a si mateixos i als seus clients fa més de deu anys, però segueix sent vàlid avui. La filosofia es basa en laL'argument que generar el contingut no és necessari provoca un augment del compromís i el trànsit. Com a resultat, experts de SEO juntament amb elels interessats haurien de pensar en dissenyar el contingut específic del client. L'equip hauria d'avançar amb l'estratègia de canvi de joctriomfar en una indústria específica.

Les plataformes basades en web són socials

A principis dels anys 2000, els equips de SEO estaven ansiosos d'utilitzar les xarxes socialsmitjans de comunicació per millorar les classificacions de les paraules clau. Tot i que els perfils de les xarxes socials han contribuït al desenvolupament de motors de cerca, això síEncara no s'ha de proporcionar l'ascensor directe. Va ser interessant observar com han jugat un important paper en el màrqueting d'influents i social mediafomentant el reconeixement de marca per motors de cerca. En diversos casos, les marques han utilitzat mitjans de comunicació social per animar els clients a cercar la marcaa través de motors de cerca. Així que tan aviat com el comportament del client tendeixi a ser influït per ressenyes de bloggers i missatges similars, la millor manera d'impulsarLa consciència de marca és involucrar els individus adequats en l'àmbit social .

SEO és un enfocament de la publicitat

Associació de SEO amb algun tipus de trucs màgics relacionatsNomés l'optimització de les paraules clau ha superat. Actualment, sembla que SEO evoluciona cap a la publicitat, forma el moment de llançar una plataformarealitzant converses vinculades a la marca. En aquest sentit, els equips de preeminents SEO solen incorporar-se als departaments de publicitat. Hovol dir que el SEO és un enfocament del màrqueting que impulsa el ROI i fomenta l'equitat de la marca.

Mantenir la posició més alta en els resultats de cerca assegura aixòla vostra marca guanya confiança i crea un trànsit desitjable que en última instància permetrà convertir els visitants web als clients. Quan s'aconsegueixiaquestes files superiors segueixen sent un repte enorme, altres funcions que ofereix SEO exigeixen aplicar un nou enfocament Source .

November 27, 2017