Back to Question Center
0

Semalt Expert: Com puc protegir-me del malware de Mac?

1 answers:

Per començar, protegir-se és l'aspecte més important a l'hora d'evitar el programari maliciós. El més important és mantenir el vostre sistema i tot el vostre programari actualitzat. Les empreses de programari solen trobar i corregir amenaces de seguretat. Aquestes amenaces permeten als pirates informàtics identificar punts febles i instal·lar programari maliciós a la màquina. De vegades, la gent pensa que després d'alliberar una actualització per tancar una vulnerabilitat de seguretat, els hackers es donarien per vençuts. Tanmateix, aquestes actualitzacions ofereixen als pirates informàtics una manera pràctica d'atacar ordinadors que no s'han actualitzat - locaweb cloud firewall free.

Per exemple, el malware (Sabpab) que havia aparegut el 2012 va aprofitar una amenaça de Microsoft Office que havia estat eliminada per una actualització a la tardor de 2009. De la mateixa manera, el Trofeu Flashback va aprofitar les debilitats que s'havien solucionat.

En aquest sentit, Ross Barber, el Semalt Client Success Manager, continua sent important per instal·lar actualitzacions.

Adware

Adware és una vulnerabilitat de propagació ràpida al Mac OS. Els programes relacionats amb adware continuen multiplicant-se cada dia. Notablement, el programari antivirus com la protecció anti-malware d'Apple no detecta aquest Adware. Pitjor encara que siguin detectades, els programes antivirus no eliminaran completament el virus. No obstant això, l'adware es pot evitar fàcilment mitjançant descàrregues fiables. Assegureu-vos de prestar molta atenció a l'acord de llicència de programari que mostren els instal·ladors. Si se us demana que instal·leu una cosa diferent del programari que heu planejat descarregar, deixeu l'instal·lador .

Tingueu cura de java

En el passat, Java ha estat coneguda com una font de vulnerabilitats probables. Afortunadament, algunes actualitzacions s'han vist afectades per fer que Java sigui més segur en els navegadors. Per tant, no s'ha detectat cap problema Java nou No obstant això, poden aparèixer noves amenaces aviat. Per tant, utilitzeu versions Safari 6.1 o posteriors i només permeten confiar en Java en llocs web que han d'utilitzar Java.

Altres tecnologies basades en Internet

En primer lloc, l'exploit basat en Flash és un altre problema. Aquests problemes s'han utilitzat en el passat per infectar Mac. Afortunadament, el contingut d'HTML5 ha substituït el contingut Flash als sistemes actuals. Tanmateix, si eviteu Flash no és una opció, instal·leu l'extensió ClickToFlash al navegador Safari que bloqueja el contingut Flash no desitjat. D'altra banda, el navegador Chrome és més segur ja que té la funció "fer clic per reproduir" .

Després d'això, JavaScript també pot descarregar programari maliciós a la vostra màquina, però no pot obrir-lo ni instal·lar-lo. Tanmateix, pot trobar una manera de complicar-vos a instal·lar-lo. JavaScript suporta finestres emergents que afirmen que el vostre sistema ha estat infectat amb un troià i requereix que truqueu a un número de telèfon determinat per obtenir ajuda. Aquestes falses alertes intenten repetidament utilitzar JavaScript per evitar que deixeu la pàgina d'estafa. Aquests senyals es poden evitar instal·lant AdBlock a Chrome o a un bloquejador de JavaScript a Safari.

Evitant troians i altres problemes de seguretat

Més enllà de les qüestions comentades anteriorment, haureu de ser prou prudents per protegir-vos dels troians comuns. El més important, no obriu una aplicació o programari des d'una font desconeguda. A més, cal tenir cura de les xarxes sense fils obertes. Una persona amb mentida pot enviar-li un fitxer maliciós a través de la xarxa.

Finalment, manteniu una còpia de seguretat actualitzada periòdicament. Preferiblement, un disc dur extern diferent. D'aquesta manera, si l'ordinador s'infecten, tindreu diverses opcions per evitar el problema.

November 28, 2017