Back to Question Center
0

Semalt Expert: Com connectar Disseny web i SEO

1 answers:

L'optimització del motor de cerca ha experimentat canvis dramàticsen els últims anys. Per exemple, en anys anteriors, les tècniques SEO de barret negre, com ara l'emplenament de paraules clau, podrien fer que el rang d'un lloc web funcioni ràpidamentGoogle. Tanmateix, amb els avanços de les tecnologies i les mètriques de cerca, els nous algoritmes han mesurat quant als criteris per classificar elllocs web als cercadors. Avui dia, els dissenyadors de llocs web han desenvolupat millors eines que poden ajudar-vos a integrar alguns aspectes de SEO ael disseny de llocs web. Qualsevol empresa de disseny web hauria d'integrar la pràctica de SEO al sistema abans de considerar-la com a creïble .

Quan creeu contingut per als llocs web, tingueu en compte la incorporacióde tècniques d'anàlisi de SEO com ara la recerca de paraules clau adequada. L'optimització del motor de cerca és el que fa que es compleixi el contingutles seves necessitats de màrqueting i resultats en els resultats de la cerca orgànica. Molts venedors poden utilitzar continguts acuradament seleccionats però encara no aconsegueixen obtenir-losla classificació adequada dels motors de cerca com Google. En altres casos, les empreses han descobert que els seus llocs web són eliminats per Googleper no seguir els canals adequats per al màrqueting.

Max Bell, el gerent d'èxit del client de Semalt Els Serveis Digitals assenyalen components de disseny de llocs web que són útils per crear contingut web interactiu adequat.

1. Ús d'HTML5

HTML5 permet que els motors de cerca puguin fer rastrejadors web i botscerqueu i indexeu el contingut estàtic d'un lloc web. Els llocs que s'han creat amb HTML5 són sensibles i tenen una bona experiència d'usuari.Els llocs web han de tenir una assignació d'ample de banda suficient en el paquet d'allotjament per millorar la velocitat del servidor, especialment durant els casosdel trànsit. Els llocs web HTML5 augmenten el trànsit de l'usuari al lloc web a causa de la seva integritat i senzillesa..

2. Disseny receptiu

La capacitat de resposta del lloc web és una tàctica tècnica que implica la creaciópàgines web compatibles amb molts dispositius i plataformes, així com treballant en molts navegadors o sistemes operatius. Quan utilitzeu unun disseny sensible, no necessitareu canviar l'URL de SEO. Com a resultat, se us beneficiarà del suport complet de SEO que d'una altra manera hauria estatperduts mentre dividia els enllaços d'entrada des de l'escriptori i la versió mòbil del lloc web.

3. Disconcepció cognitiva

Les pàgines de destinació d'una paraula clau en particular a SEO han de contenircontingut rellevant. Aquest truc és important perquè la majoria de les persones ignoren un lloc, especialment si el contingut és irrellevant, no sembla beneficióso hi ha massa sub categories que fan que la pàgina web estigui agrupada. Els enllaços destacats d'un lloc web han d'estar en un lloc visiblela qual cosa pot facilitar que els usuaris controlin les seves activitats a la pàgina. Recordeu que l'usuari ha de ser l'objectiu final de qualsevol èxitdisseny del lloc web

4. Paraules clau Aplicació

Perquè el SEO sigui eficaç, cal utilitzar menys contingut queha de ser més informatiu. Alguns experts en SEO poden creure que incloure més contingut a diverses pàgines és un truc per obtenir més volum de cerca.Tanmateix, és possible que una persona mitjana es mogui amb menys opcions que moltes opcions. És important incloure tot el contingut a les categoriesque no són massa o que el públic no s'avorreixi fàcilment. Per exemple, l'eina de Google com Hummingbird ha provocat més canvisque pot fer múltiples subcategories en una pàgina desastrosa per als vostres esforços de SEO.

Algunes característiques de disseny de llocs web són fonamentals per a totes les tàctiques de SEOtreballar Perquè un pugui desenvolupar un bon lloc, el consumidor haurà de satisfer la satisfacció. Seguint les indicacions anteriors, es produirà un usuari interactiuun lloc web i una bona visibilitat del motor de cerca que sigui beneficiosa per a l'usuari i la pròpia empresa Source .

November 27, 2017