Back to Question Center
0

Semalt Especialista Com Detectar i corregir pàgines com Conteúdo Duplicat

1 answers:

El contingut duplicat és un gran desavantatge quan es tracta de classificar-nos en els motors de cerca. SEO és un procés complicat, que involucra tasques com la comercialització de continguts, la construcció d'enllaços i la comercialització de xarxes socials. No obstant això, corrigir el contingut duplicat pot ser difícil. Com a principals característiques d'aquest procediment são:

  • Requer apenas petites mudançes tècniques
  • Els rànquings van començar amb un millor assim que um o corrigir
  • Google Rastrejador es troba en el lloc de mudances ràpidament

O especialista dóna Semalt Serveis Digitals, Igor Gamanenko explica com treballar amb el contingut duplicat correctament.

Com el contingut duplicat dilueix una autoritat

De conformitat amb el blog del webmaster de google, una reputació del seu contingut a la web o blog és diluït quan és accessible des de múltiples URL. Molt a poc, es pot fer que diferents pàgines es redueixin al contingut semblant, de manera que redueixi la visibilitat de SERP a algúies palavras-chaves específiques - gislaved nord frost van 215/65 r16. Recuperar una autoritat és fàcil, especialment quan utilitzem enllaços com a pàgina canònica.

Es necessita consolidar els enllaços amb simples redireccionament 301 per al contingut de la web original per tal que tots els enllaços apuntin per a una pàgina de destinació típica. Com a resultat, una autoritat i trànsit de la pàgina augmenten en la mateixa mesura, o que no resulta que Google vulgui classificar.

Detectar contingut duplicat

  • Saber que es veu el problema del contingut duplicat és fàcil. Basta anar al seu motor de cerca favorit com el Google (o el que està sent optimitzat), então digite no site: yoursitename.com. Quando vàries pàgines apunten per al mateix contingut es mostren, perquè hi ha enllaços duplicats. Esse fenomen significa que aquesta pàgina específica, o producte, està rebent múltiples possibilitats en els bots de Google..
  • Una forma més comum de trobar contingut duplicat és detectar el nombre d'elements o pàgines indexades per Google. Uma pàgina com etiquetes canòniques poderia estar causant uma dilução. Una prova que és que es pot classificar-se alt en alguns productes encara baixos en l'únic que no està indexat per Google.
  • En altres casos, Google pot produir resultats de recerca de productes més que fer-ho en el vostre lloc. Quan el nombre de resultats de la recerca excedeix el nombre de pàgines web, hi ha la possibilitat de tenir vincles duplicats. Si feu modificacions al vostre lloc, podeu demorar-ne els setmanes per actualitzar totes les seves pàgines, que podem ser bem més de 800.000. Aquest resultat explica perquè un error 404 pot complir els usuaris quan feu clic a alguns dels productes com a URL anteriors.

Com corregir el contingut duplicat

Inicialment, el bloqueig dels rastrejadors de la web de Google mitjançant un simple arxiu robots.txt ha estat una millor manera de solucionar aquesta situació. No obstant això, no es pot aconseguir una autoritat i una reputació a les pàgines canòniques. Els enllaços ainda existien apesar d'evitar les penalitats. No obstant això, el seu desempenho de SEO no és millor .

Els redireccionaments 301 a Apache no són la millor forma de redireccionar com etiquetes canòniques permanentment. Els redirecionaments són més eficients que com etiquetes canòniques. Una eliminació de categories del seu contingut a la Web ajuda a establir redireccions d'um a um, que és una solució permanent i confiable. Per exemple, em lloc de criar site.com/category1/product1, use apenas site.com/product1.

En general, el principal tret per trás de la consolidació de contingut duplicat gira entorn dels enllaços d'entrada. Quan els enllaços d'entrada aposten per una pàgina com a contingut duplicat, es tendeixen a reduir la seva classificació i es negativitzarà les conversions. Una rellevància i una autoritat del contingut duplicat tendim a ser baixes. A més, com a tècniques descrites a més han de ser implementades per evitar les penalitats de l'algorisme de Google.

November 29, 2017