Back to Question Center
0

Semalt: Com la marca en línia augmentarà el vostre perfil individual

1 answers:

Ja sigui que tingueu una empresa en solitari, de negocis de mida mitjanao part d'una franquícia dins d'una organització més gran, la consciència de la marca és tan important com el seu creixementseria essencial per a qualsevol gran corporació. És possible que creieu que crear consciència de marca ara és un malbaratamentdels recursos, perquè sou empresari o empresari autònom, però això és tot el contraride la veritat. Michael Brown de Semalt Digital Services comparteix una visió sobre com fer la marca en líniaaugmenta la visibilitat i fomenta el desenvolupament empresarial.

Crear una marca és important per establir una connexióamb clients. La gent diu als altres sobre l'experiència positiva, per tant, el boca a boca es propaga i afavoreix la vostradesenvolupament empresarial. El brunzit farà que el vostre negoci sigui més gran i, potser, prendreu l'atenció dels mitjans de comunicació.

Darrere de tot, ets tu. Com a fundador de l'empresa, tusón el CEO i el rostre de l'organització. El vostre negoci pot arribar a ser tan gran com amb èxit com vulgueu. Algunsla gent somia amb aquest tipus d'èxit, mentre que altres persones prefereixen mantenir la seva empresa petita i manejable. O bémanera, la raó principal per implementar una marca reconeguda és que els clients associaran els vostres serveis o productesamb tu, com a persona.

Penseu en moltes personalitats excel·lents, que una vegada que van començar petits,han pujat al cim mitjançant la construcció d'una marca forta. Penseu en el Coronel Harland Sanders de KFC, una franquícia de menjar ràpid de pollastreque va començar en un petit cafè a Kentucky en la U..S. a la dècada de 1930 i després es va expandir al Regne Unit i Irlanda en 1965 com a partdel que s'havia convertit en una franquícia massiva. No obstant això, la veritable persona darrere de tot, "El coronel" és la cara i darrere de la companyia.Com a resultat, la marca de KFC té un gran èxit gràcies al seu producte superior, personalitat distintiva, de confiançapromeses i garanties. A més, la seva "Finger Lickin" Good "pegajosa frase feia un eslògan memorable que va rodar a la gent.

Com es pot augmentar el perfil individual creant una marca sòlida?

Accediu directament al punt amb una potent frase i logotip.Si utilitzeu tan sols unes paraules, haureu de transmetre el missatge del que representa la vostra empresa.

En aquests dies, qualsevol persona pot configurar un lloc web que els faciL'empresa sembla més gran del que realment és. De vegades això és bo, depenent de si oferiu productes o serveis.Estudieu els vostres competidors i les seves estratègies de marca, a continuació, escriviu diverses maneres en què podríeu descobrir-les.

Crear una marca en línia per augmentar el vostre perfil es pot fer a través de:

  • Promocions i publicitat
  • Ajudes visuals convincents -ja sigui fotografies o obres d'art, gràfics
  • Relacions públiques
  • Campanyes de correu electrònic i butlletins informatius
  • Nínxols intel·ligents
  • Suport i comunicacions de primera categoria

La marca és una estratègia. És la forma de dir-li a vostèsclients que val la pena utilitzar el vostre servei o productes. La marca en línia requereix un enfocament coherent. Combinació visuali l'experiència contextual presentada en línia reflecteix la teva cara com a empresa sense connexió. Com a empresari o propietari de la petita empresa,us resultarà beneficiós comercialitzar el vostre negoci sota el nom de marca recognoscible Source .

November 27, 2017