Back to Question Center
0

Semalt: Com eliminar el trànsit de bot de Google Analytics

1 answers:

Heu notat que la quantitat de robots que interfereixen amb el vostre lloc augmenta de manera exponencial? Si la vostra resposta és "sí", Max Bell, el gestor d'èxit del client de Semalt , us ajudarà a fer front a aquest problema. Com qualsevol plataforma web, Google Analytics no té poder per fer activitat brossa i bot, que influeix pràcticament en tots els llocs. De fet, és un problema que s'està convertint en un veritable mal de cap per als anunciants en línia.

Què és el trànsit de bot?

A Google Analytics, el terme "activitat bot" s'utilitza per descriure el lloc sota l'atac de robots i robots maliciosos. L'activitat maliciosa d'aquesta activitat en un lloc web pot reduir significativament el rendiment general i afectar el seu contingut.

Com distingir l'activitat Bot a Google Analytics?

Aquí teniu unes instruccions pas a pas per detectar l'activitat bot a Google Analytics:

  • Feu clic a Adquisició situada a la part esquerra, en aquest punt, feu clic a Canals i trànsit. A continuació, aneu a la secció de categoria de canal predeterminat de l'informe i feu clic a Referència.
  • Coneixes la majoria dels teus recursos de referència? Si la vostra resposta no és, i no sembla significativa per a la vostra empresa, aquesta pot ser la informació principal per mostrar que es tracta d'un trànsit de bot..A la part inferior de la pàgina, feu clic a "mostrar files" per obtenir el resum complet de les referències.

Cal que seguiu el correu brossa seguint les indicacions que es mostren a les regles anteriors, però només per fer-vos més familiar amb els spammers més reconeguts, hem reunit alguns casos per a vosaltres:

  • 4webmasters.org
  • trafficmonetize.org

Com passar per alt l'activitat Bot a Google Analytics?

Fins que Google resolgui aquest problema, hi ha algunes alternatives que podeu considerar, mentrestant.

  • Una de les millors maneres de fer front al problema que es descriu és crear canals que frenin bot o bots específics que afectin les seves dades.
  • Feu un resum de la quantitat considerable d'àrees i subdominis que seguiu a Google Analytics.
  • Una altra alternativa que podeu executar és introduir tot en fulls d'Excel i obtenir la informació que necessiteu.

L'última opció, però no menys important, és assegurar-se que el trànsit de bot no afecti la vostra informació d'anàlisi de Google. Afegir canals és el millor mètode per executar-lo. Només cal seguir aquests consells i mai no tornareu a enfrontar-vos amb el problema descrit anteriorment Source .

November 28, 2017