Back to Question Center
0

Semalt - Com desfer-se del trànsit de bot a Google Analytics

1 answers:

No seria erroni dir que les dades són la pedra angular de totes les decisions en línia de negoci i màrqueting. És important per a nosaltres que desenvolupem una comprensió de les nostres dades i vetllem perquè estiguin a les tendències actuals del màrqueting. També hem d'avaluar el comportament dels usuaris al nostre lloc web i saber tot sobre els canvis de la indústria. Això només és possible quan excloem el trànsit de bot de Google Analytics i se centren en obtenir els resultats desitjats.

Alexander Peresunko, el Director d'Èxit del Client de Semalt, presenta alguns secrets de màrqueting al respecte.

Per recopilar dades, haureu d'utilitzar diferents opcions analítiques i de control. No obstant això, Google Analytics és l'eina més autèntica i àmpliament utilitzada. Això us permetrà trobar la legitimitat de les dades i mostrar els resultats correctes. Més de dos mil milions de llocs web utilitzen Google Analytics per avaluar i analitzar la qualitat de les seves visites. El trànsit de Bot és una cosa que pot fer malbé el vostre lloc web i pot fer-vos patir a Internet. Finalment condueix a conclusions, avaluacions i hipòtesis incorrectes, que afecten el rendiment i la credibilitat del vostre lloc.

Sobre Bots

No hem d'oblidar que per a tots els èxits humans hi ha peticions de bot al servidor. Per tant, és segur dir que els robots s'han convertit en un component essencial i imprescindible de qualsevol lloc web. Hi ha dos tipus de robots: bons robots i bots dolents.

Els bons són els que es comporten bé i són favorables per al vostre lloc web, mentre que els bots són els que són creats pels pirates informàtics i els atacants i que pretenen rastrejar i indexar il·legalment el vostre lloc web. Un informe revela que més del vint per cent de tot el trànsit enviat per bons robots és superat pels robots maliciosos i perillosos. Per tant, podem dir que els robots no poden ser fàcil d'utilitzar a qualsevol cost i s'han de desfer el més aviat possible.

Dos altres tipus de robots són robots de fantasmes i zombis. Els robots dels fantasmes són els que no visiten el vostre lloc web però mostren resultats semblants, mentre que els robots zombis són els que fan que el vostre lloc web sigui totalment. Produeixen informes a Google Analytics i fingeixen ser autèntics. Insereixen els seus codis específics en les seves dades d'anàlisi i intenten danyar d'una manera o altra.

Com excloure el tràfic Bot

Google ha anunciat recentment que hi ha diverses solucions per filtrar bons bots, bots malament i spam de referència a Google Analytics. A aquest efecte, haureu de configurar visualitzacions sense filtrar i conèixer les fonts del vostre trànsit. Vostè ha de saber els trucs de distingir entre bons robots i bots dolents. Podeu adaptar una sèrie d'estratègies de màrqueting per maximitzar les vostres possibilitats d'obtenir visites úniques al vostre lloc web. També és un avantatge si feu diferents filtres per a fonts de trànsit tant internes com externes. Podeu bloquejar diverses IP que semblin sospitoses i no tinguessin res a veure amb l'autenticitat. En el cas dels robots zombis, hauríeu de filtrar-los detectant la ubicació i les petjades. Per això, haureu de saber tot sobre la seva font i continuar amb el pas de creació de la petjada Source .

November 28, 2017