Back to Question Center
0

Semalt: Avís! Aquesta aplicació és un llop en roba d'ovella

1 answers:


Al mateix temps, es va informar en les notícies que les versions falses del famós joc Pokémon Go, l'estafa famosa de Malware a Google, havien estat detectades a Google Play Store. La notícia aclareix un problema actual. Les aplicacions falses poden ser perjudicials; en el sentit que, poden bloquejar els dispositius tan bon punt s'hagin instal·lat.

Artem Abyar, el Semalt Senior Customer Success Manager, diu que els usuaris han de reiniciar els seus telèfons o installar el Gestor de dispositius Android per desbloquejar els seus telèfons.

En general, les aplicacions malicioses causen problemes que poden ser perjudicials per al rendiment del vostre telèfon i, per tant, fer-ho inútil. A més, les aplicacions malicioses tendeixen a mostrar anuncis, que afirmen que un virus perillós ha infectat el vostre telèfon. Aquestes aplicacions també alerten als usuaris que venen eines costoses destinades a escanejar els seus dispositius per eliminar el malware perillós. Això demana als usuaris que comprin les eines.

Google, a través dels seus esforços, ha eliminat de manera eficient alguns d'aquests troians de Play Store. A més, segueix descobrint ocults com el malware de Judy. Judy, que va infectar tant dispositius Android com iOS, va atacar prop de 36 milions de dispositius Android en el moment en què es va descobrir.

Qualsevol aplicació popular encara pot estar en risc de ser copiada per aquests mitjans. Tanmateix, abans de descarregar aplicacions de Google Play Store, podeu fer alguns passos necessaris:

  • Eviteu les botigues d'aplicacions de tercers. Tot i que Google Play Store examina aplicacions, aquests virus encara es troben a Play Store. Com a tal, és probable que el programari maliciós es trobi a les botigues d'aplicacions de tercers, que poques vegades es fan servir per veure'ls. Per tant, és convenient evitar aquestes botigues d'aplicacions.
  • Comproveu el nom del fabricant de l'aplicació. Atès que és fàcil descarregar una aplicació falsa per error, confirma que el nom del desenvolupador de l'aplicació és correcte.
  • Llegeix resums d'aplicacions. Mentre es troba a la botiga d'aplicacions, comproveu les ressenyes de l'usuari. A més, cerqueu les ressenyes d'experts i publicacions tècniques. Les revisions d'usuari són útils per detectar aplicacions malicioses.
  • Instal·lar programari de seguretat. Moltes empreses ofereixen antivirus per a PC i les seves versions mòbils, incloent AVG, Bitdefender, Avast i Kaspersky. Aquest programari de seguretat es pot adquirir per una petita quota anual i, una vegada instal·lat, escanejarán totes les aplicacions instal·lades i també us avisaran quan detectin un lloc web infectat.
  • Actualitzeu el vostre sistema operatiu Android. Assegureu-vos de descarregar les últimes versions de les actualitzacions d'aplicacions i SO per protegir el vostre telèfon de les últimes amenaces.

Seguiu notícies de seguretat. Les empreses de seguretat de programari han descobert la majoria de les vulneracions de seguretat i els troians. En aquest cas, el proveïdor d'antivirus ESET. Lukas Stefanko, un investigador de malware en el seu informe, va assenyalar que algunes aplicacions falses creen un ransomware de bloqueig a Google Play Store. Una situació que us allunya del vostre dispositiu i desbloquejarà el vostre dispositiu amb la condició que pagui el delicte cibernètic.

Com a part de la seguretat, assegureu-vos de fer còpies de seguretat del vostre dispositiu perquè podeu baixar una aplicació maliciosa accidentalment. A continuació, podeu restablir el vostre dispositiu de fàbrica. Per tant, podeu restaurar les dades sense virus i, a continuació, executar una aplicació de seguretat per mantenir net el vostre dispositiu Source .

November 28, 2017