Back to Question Center
0

Pràctica útil de Semalt - Com alliberar la vostra oficina de malware

1 answers:

Per a tot tipus d'indústries, evitar el malware és un dels principals problemes. La protecció de les vostres dades i informació es pot dur a terme amb diversos programes i programari. Amb més i més empreses iniciant els seus llocs web i pàgines de les xarxes socials, s'han fet necessaris per evitar malware i atacs virals. Malware es refereix al programari hostil que inclou programari espia, virus, scareware i altres programes perillosos.

Els consells següents, detallats per Michael Brown, el Gestor d'èxit del client de Semalt , us poden ajudar a prevenir greus i malware en gran mesura.

Utilitza contrasenyes complicades

Una de les maneres principals de piratejar a les persones és que utilitzen contrasenyes normals i fàcils d'endevinar. És molt important utilitzar contrasenyes complexes i canviar-les regularment. No hauríeu d'utilitzar el nom de la vostra mascota, la vostra mare, pare, amic o data de naixement. En el seu lloc, haureu d'utilitzar un mínim de deu caràcters amb una combinació de lletres majúscules i minúscules, així com números. Per garantir la seguretat en línia, haureu de canviar la contrasenya una o dues vegades per setmana i no conserveu la vostra informació d'inici de sessió al dispositiu de la vostra computadora.

Converteix-te en un surfista més intel·ligent

Per a totes les persones que utilitzen Internet, és important que sigui savi i intel·ligent. Aneu amb compte mentre navegueu pels llocs web. Diversos hipervincles i enllaços poden contenir programari maliciós i virus. No ha de fer clic als enllaços emergents i mai obri els fitxers adjunts de correu electrònic..Mentre utilitzeu els vostres llocs web preferits, no hauria de quedar atrapat pels anuncis i mai no haureu de fer clic. És bo tenir en compte que la majoria de llocs web i correus electrònics prometen premis i diners a canvi d'enquestes. No hauríeu d'enganyar-los perquè no serveixen res .

Mira què descarregues

Heu de comprovar i equilibrar els vostres hàbits de descàrrega. El que vull dir és que no s'ha de descarregar i instal·lar res que no sigui fiable. Això és perquè els pirates informàtics sempre estan aquí per robar la vostra informació personal i accedir a les vostres dades. Les fonts que són principalment atacades per virus i malware són finestres emergents. Algunes de les finestres emergents informen als usuaris que instal·len i descarreguen els seus articles.

Permetin-me que us digui que contenen virus i malware i que us poden portar a patir a Internet. Si algú us demana que completeu les enquestes, mai no haureu de fer-ho, ja que podeu centrar-vos en altres coses. Al mateix temps, mai no haureu de fer clic als anuncis del lloc web. Només perquè els anuncis es veuen legítims no vol dir que siguin bons. Fins i tot alguns anuncis de Google AdSense poden causar problemes per a l'ordinador o el dispositiu mòbil. Per aquest motiu, no hauríeu de fer clic als anuncis a cap cost, fins i tot quan algú us ofereix diners en aquest sentit.

Un altre consell és que no hauries de descarregar i instal·lar jocs gratuïts. Per als fanàtics de Candy Crush, la mala notícia és que les seves últimes versions poden contenir virus. Per aquest motiu, no hauríeu de descarregar aquests jocs quan estiguin disponibles sense cost. Per últim, però no menys important, vagi amb compte amb els reproductors multimèdia, ja que poden contenir programari maliciós i virus. No és bo instal·lar reproductors multimèdia de fonts desconegudes. En el seu lloc, podeu baixar-los i instal·lar-los des de llocs web oficials o autèntics Source .

November 28, 2017