Back to Question Center
0

Moon Malware ha atacat el vostre enrutador de Linksys? - Semalt sap com corregir aquest problema

1 answers:

Hi ha un atac de programari maliciós amb el nom "La lluna" que està atacant els enrutadors tradicionals, com ara els Linksys. Aquest malware té el potencial de comprometre l'estat de seguretat de les computadores i navegar a nivell d'usuari.

Lisa Mitchell, el Semalt Customer Success Manager, diu que els enrutadors de Linksys, així com els seus punts d'accés sense fils, estan subjectes a aquesta vulnerabilitat i això pot fer que el vostre lloc web o clients ocasionin una gran pèrdua perquè del frau a Internet .

Malware de la Lluna

El programari maliciós Moon té el seu potencial de la manera en què passa per alt l'autenticació. Permet iniciar-se sense tenir la possessió de les credencials d'administració. Davant la infecció per malware, l'enrutador Linksys comença a carregar el port sencer amb nombrosos trànsits de sortida 80 i 8080 - firming serum caudalie anti. Es produeix una activitat de dades substancial, fent que la vostra connexió a Internet sigui lenta. Les computadores també poden fer que la infecció fa que la seva manipulació i el rendiment de la CPU siguin lentes .

Com prevenir el malware de The Moon

El programari maliciós de la lluna compromet la seguretat de la connexió a Internet. Com a resultat, sempre és fonamental incloure un procediment o criteri per desfer-se d'aquesta infecció des del router. Hi ha alguns passos que la gent pot seguir per treure-ho:

  • Accediu a la configuració basada en web del router. És important visitar la seva pàgina web i obtenir informació, com ara el model, el número de sèrie, l'IMEI, així com altres dades rellevants..Alguns routers tenen aquest enllaç a la part posterior del seu panell.
  • Assegureu-vos que el vostre enrutador d'Linksys tingui l'últim firmware. En cas contrari, realitzar una actualització a distància o un flaix de microprogramari pot resoldre aquest problema. L'empresa de Linksys manté l'actualització del firmware per combatre algunes de les tècniques de pirateig que poden penetrar.
  • Aneu a la pestanya d'administració. La pestanya Administració es troba a la part superior dreta propera a les versions de la versió del microprogramari. Si teniu l'últim firmware, feu clic a aquesta pestanya per passar al següent pas. Assegureu-vos que a la casella de selecció de l'accés a la gestió remota, la comprovació que he configurat com "desactivada"
  • .
  • A partir d'aquest punt, feu clic a la pestanya Seguretat. Aquesta etapa és on tens flexibilitat per personalitzar algunes mesures de seguretat del teu enrutador. Marqueu l'opció Filtre anònims de sol·licituds d'Internet. Si ja està a la selecció, podeu deixar-ho d'aquesta manera. Alguns dels últims firmware de Linksys tenen aquesta configuració de manera predeterminada.
  • Desa la configuració de l'enrutador. Després de guardar la configuració, cal apagar l'enrutador. Per fer-ho, desconnecteu-lo de la font d'alimentació i torneu-lo a connectar. Com a resultat, l'enrutador aclareix la memòria cau. També elimina el malware que podria haver estat en el seu funcionament
  • .

Conclusió

La presència de programari maliciós en el vostre enrutador també pot fer que la seguretat de la vostra experiència de navegació sigui qüestionable. És imprescindible comprovar que l'enrutador Linksys estigui protegit contra virus. Algunes de les maneres de detectar i eliminar malware d'aquest enrutador són en aquest diari. Si restabliu el vostre enrutador i esborreu la memòria cau, reinicieu-lo us pot ajudar a eliminar alguns programes maliciosos. Podeu fer que la vostra experiència de navegació sigui segura, així com fer que la vostra connexió a Internet sigui ràpida.

November 28, 2017