Back to Question Center
0

L'experta de semalt comparteix una guia per excloure els robots i les aranyes de cerca dels informes de Google Analytics

1 answers:

L'informe de Google Analytics sobre el trànsit web és un avantatge per al propietari d'un lloc web. No obstant això, de vegades pot ser una batalla interminable entre el bé i el dolent. Algunes persones poden ignorar que algunes de les dades de trànsit que conté l'informe Google Analytics provenen de robots. Els robots i les aranyes en línia estan darrere dels informes de dades esbiaixats a GA. Tenen el potencial d'influir en la manera en què es descriu la informació que pot ser perjudicial per a la salut de la campanya de màrqueting i les decisions posteriors.

No obstant això, els propietaris de llocs no han de preocupar-se massa perquè hi ha una manera de detectar i desfer-se del trànsit generat per aranyes i robots. Significa llavors que la informació proporcionada per Google Analytics serà molt més fiable després de la implementació d'aquestes tasques. No hi ha cap manera de evitar que un bot de correu brossa arribi a un lloc web. Tot i així, hi ha una manera que els usuaris poden excloure el correu brossa i el bot de cerca dels informes. Un gran percentatge d'aquests robots són susceptibles a aquests mètodes.

Després de la guia d'implementació de Jason Adler, l'expert principal de Semalt , es pot augmentar el valor i la fiabilitat de la quantitat alternativa de visites registrades.

L'ús de la informació d'un informe lliure de bot fa que sigui més fidedigna. A més, permet al propietari validar les plataformes de visitants. Els cims i els abeuradors es mostren clars i més clars en els gràfics creats.

Google Analytics utilitza JavaScript..Va ser difícil per als robots de cerca i de correu brossa per rastrejar JavaScript. A mesura que la tecnologia continua evolucionant, també ho són els desenvolupadors bot. Ara, els bots de correu brossa poden detectar vulnerabilitats en JavaScript, així com rastrejar-la per obtenir informació. Hi ha diversos robots que Google Analytics exclou de la seva anàlisi. Tanmateix, també hi ha un bon nombre d'usuaris que tenen llocs web amb correu brossa i servidors que trenquen, el que significa que encara es mostraran a les dades d'anàlisi.

Com excloure els motors de cerca a Google Analytics

Ara és possible filtrar les dades de trànsit a un lloc web, veure quins d'ells prové d'activitat humana natural i el que prové d'spam i bots de cerca. El poder de fer-ho es troba dins de la funció d'excloure tots els èxits dels robots i aranyes coneguts. És una casella de verificació a la secció Administrador de visualització a GA .

Passos a seguir per excloure tots els robots i aranyes conegudes

1. Creeu una vista "prova" a Google Analytics

Permet que l'usuari faci els canvis que desitgi mantenint la integritat de les seves dades originals a la vista mestra. També actua com a font de comparació perquè el propietari pugui identificar els canvis que es produeixen després de l'exclusió. Amb resultats satisfactoris, ara excloeu els robots de la vista principal.

2. Elimina els robots i les aranyes

Navegueu a la secció Administrador de l'eina de Google Analytics, seleccioneu la configuració de la vista i marqueu l'opció per excloure tots els cops dels robots i les aranyes. Després de completar-ho, el trànsit ara estarà lliure de tot el trànsit de cerca i correu brossa, de manera que és més fàcil i més clar informar sobre el trànsit humà.

3. Anoteu a Google Analytics

Creeu anotacions als gràfics GA per tenir en compte qualsevol caiguda del trànsit després de la implementació de l'exclusió de bot de trànsit.

Conclusió

Es pot observar caigudes de trànsit, que depèn de la quantitat de trànsit generat pels robots. La visualització de la prova i la visualització mestra ajudaran a determinar on disminueix el trànsit fent que els informes siguin més fiables Source .

November 28, 2017