Back to Question Center
0

Expert Semalt sobre la prevenció d'infecció per malware

1 answers:

Quan els nostres sistemes informàtics es ralentitzen o es comporten de manera inusual, hem de comprovar si hi ha virus o no. Molt sovint, la gent no entén que els seus dispositius informàtics estan infectats per malware o virus que causen greus danys. Una gran quantitat d'hackers us envien correus electrònics sospitosos i intenten atrapar-vos d'una manera o una altra.

No obstant això, no hi ha res de què preocupar-se com es pot protegir el dispositiu tenint en compte les següents coses proporcionades per Oliver King, el Gestor d'Èxit del Client de Semalt .

Monitoreu la salut del vostre lloc

Google encoratja als seus usuaris i administradors web a realitzar una recerca adequada - financial computer. Diverses característiques de Google i la consola de cerca us poden ajudar a identificar possibles problemes en qüestió de minuts. Per exemple, podeu provar la cerca del lloc de Google per comprovar el que s'ha indexat fins ara. És una bona idea per als administradors web, ja que poden assegurar-se que les coses funcionen correctament. També és important que restringiu la cerca només a pàgines específiques. Per exemple, si el motor de cerca busca pàgines de Blogspot, podeu redirigir-les només a les pàgines més adequades i protegides. Les pàgines de consultes de cerca inclouen una gran quantitat de paraules clau que Google troba al vostre lloc web. Si veieu que també es mostren algunes paraules clau inesperades, és hora de bloquejar-les abans que sigui massa tard i el vostre lloc es posi en perill. Les pàgines de problemes de seguretat mostren enllaços i articles que poden contenir codis maliciosos. L'opció Fetch As Google permet als usuaris veure el que Google està rastrejant..Si veieu que ha rastrejat una pàgina infectada, haureu d'eliminar-la de la vostra llista el més aviat possible.

Llista de verificació de seguretat

És important que superviseu el vostre lloc web de forma periòdica. A més d'això, heu de triar contrasenyes fortes com a administrador web. Podeu consultar les directrius de Gmail sobre com triar contrasenyes fortes. Escollir proveïdors de contingut de tercers és una bona idea, però haureu de fer-ho amb cura i assegureu-vos que no us proporcionen contingut duplicat i copiat ja que pot fer malbé el vostre lloc web en gran mesura. Heu de posar-vos en contacte amb el vostre proveïdor de serveis d'allotjament o web per obtenir assistència contínua i consells sobre com mantenir-se segur a Internet. La majoria de les empreses ofereixen als seus clients actualitzacions periòdiques sobre com mantenir les seves pàgines i comptes segurs. Si les vostres pàgines o llocs web tenen canals RSS, heu d'invitar més i més persones a subscriure's. Mentre treballa a Internet, haureu d'actualitzar les vostres estacions de treball locals i instal·lar noves versions de programari per netejar virus i troians.

Webmestres amb accés al servidor

Heu de comprovar la configuració del vostre servidor de forma regular. Apache té diversos consells interessants de configuració de seguretat per als seus usuaris, i Microsoft també té una llista de recursos tècnics per a la seva facilitat. Demanen als seus usuaris que prestin atenció a les presentacions del directori, el xifratge i l'autenticació dels llocs web. També haureu de fer còpies de seguretat dels vostres fitxers perquè no es perdin ni tan sols quan el vostre lloc web hagi estat piratejat. És important que cada usuari es mantingui actualitzat amb el programari actual i que estigui informat sobre els seus pegats i les noves versions. Hi ha moltes eines i programari que us ajuden a desenvolupar un lloc web en qüestió de minuts, però triar l'eina adequada és molt important i crucial, ja que hi ha diverses opcions. Heu de tenir en compte totes les extensions i els fitxers de registre. Si alguns dels fitxers us dirigeixen a llocs desconeguts, heu d'eliminar-los del sistema informàtic el més aviat possible. Heu de consultar els vostres llocs web per obtenir vulnerabilitats habituals i evitar tenir un directori amb permís obert

Google diu que hem d'utilitzar SFTP i SSH per transferir dades. Ambdós sistemes mantenen els llocs segurs de possibles amenaces. El Bloc de seguretat en línia de Google proporciona molts consells sobre seguretat i seguretat en línia, de manera que hauríeu de consultar-lo regularment .

November 28, 2017