Back to Question Center
0

Expert Semalt: Com treure Darodar de Google Analytics

1 answers:

Google Analytics informa que una gran quantitat de llocs web no són genuïns i poc fiables. Un d'ells és Darodar.com; els informes recents revelen que no ha estat enviant visitants reals als seus llocs web de clients. Significa que el programa de recerca de paraules clau no té res a veure amb l'autenticitat, ja que és un robot que explica incorrectament les estadístiques.

Si comprova la configuració de Google Analytics a la secció de referència, observareu que la referència de Darodar.com està a punt per danyar el vostre lloc i l'informe d'Analytics. En tots els informes, Darodar mostra un nou visitant procedent d'una nova IP, i la taxa de rebots és del cent per cent, que és una gran preocupació per als administradors web. També notaries que Google ha inclòs la llista negra del Darodar i tots els serveis associats. Per tant, la conclusió és que serveis com aquest no s'han d'utilitzar mai al implementar el vostre lloc web .

Max Bell, el Semalt Customer Success Manager, afirma que és cert que Darodar envia als seus clients només uns quants visitants al mes, i tots ells són referits..La majoria dels visitants són falsos; No obstant això, podeu calcular el nombre total de visualitzacions úniques en nom vostre i no ha de dependre dels informes de Darodar. També és important no confiar en les visites ja que no són reals. Si heu estat utilitzant serveis de blogging allotjats com ara Blogger i WordPress, és molt fàcil que bloquegeu Darodar. Per això, hauríeu de deixar que el vostre servidor no rebi tràfic d'aquest i d'altres llocs web similars.

L'eliminació de Darodar no pot ser simple

És cert que eliminar Darodar no és tan fàcil. Hauríeu de tenir cura de moltes coses. El primer pas és iniciar sessió al vostre compte de Google Analytics i consultar la secció d'administració a l'extrem superior dret. El següent pas és crear filtres o localitzar els filtres que ja estan presents a la cantonada dreta. Si no heu creat els filtres, haureu de crear-los i obtenir accés complet a la secció administrativa. El tercer pas és fer clic a l'opció de filtre nou i deixar-vos crear filtres personalitzats a les dades de Google Analytics. Al principi, tot això demorarà un temps, però una vegada que us establiu i creeu diversos filtres, us resultarà senzill obtenir visites úniques al vostre lloc web. Podeu modificar qualsevol camp basat en el que ja heu fet. L'únic propòsit és desactivar Darodar i les seves vistes que poden haver penetrat a la secció del patró de filtre. Aquí hauríeu de bloquejar-la i fer clic a l'opció de guardar per mantenir guardada tota la configuració. Els vostres filtres trigaran un temps a viure en directe. No oblideu que tots aquests passos són importants. Si heu rebut un trànsit fals i no sabeu res sobre les vostres estadístiques, heu de bloquejar la vostra pròpia adreça IP una vegada hagueu creat alguns filtres. Tot això garantirà que el vostre lloc web rebi visites humanes reals i genuïnes, fins i tot quan només hi ha pocs en números. Per obtenir més actualitzacions, heu de tornar a consultar el nostre lloc web i llegir els darrers articles Source .

November 28, 2017