Back to Question Center
0

Exclusions de referències de Google Analytics - Tots i més per Expert Semalt

1 answers:

No seria erroni dir que Google Analytics és una de les eines més fortes i completes per fer el seguiment de tot tipus de fonts de trànsit. Assegura que els visitants que vénen al vostre lloc són persones reals, no els bot i botnets que poden danyar el vostre lloc web en pocs dies. Podeu generar trànsit a través de llocs web de xarxes socials, anuncis, màrqueting per correu electrònic o trànsit directe del motor de cerca. Per això, hauríeu d'escriure contingut atractiu i informatiu i inserir el vostre enllaç a llocs de xarxes socials per atreure un gran nombre de persones.

Si bé els aspectes bàsics de Google Analytics són fàcils d'entendre, hauríeu de prestar atenció a com configurar els llocs en funció de la naturalesa del vostre negoci. Google ha proporcionat als seus usuaris molts consells, trucs i informació, i això és bo per aprendre dels seus tutorials en línia. De fet, tots nosaltres podem configurar i reconfigurar els canals i els seus sistemes.

Jason Adler, el gestor d'èxit del client de Semalt , ha parlat aquí sobre com funciona l'exclusió de referència, quins tipus de dominis han d'excloure's i com configurar llistes d'exclusió de referències.

Com funciona l'exclusió de referències de Google Analytics

L'exclusió de referència de Google Analytics funciona exactament com ho ha descrit Google. S'exclourà el trànsit registrat de diversos dominis en l'informe de referència..Això significa que no es pot generar trànsit d'aquestes fonts. El procés funciona quan ajusteu la vostra configuració a l'opció de referència i bloquegeu els dominis des d'on no voleu obtenir visualitzacions. L'exclusió d'aquests enllaços de la seva derivació garantirà que el vostre lloc obtingui un trànsit de qualitat i que les seves fonts siguin legítimes. També és important determinar quantes sessions necessita el vostre lloc web. Significa que si excloeu el trànsit d'alguns dominis, els visitants d'aquests enllaços no podran obrir els vostres llocs. Per exemple, si l'URL del vostre lloc és abc.com, podeu activar la llista d'exclusions de referència de Google Analytics. Els visitants de les xarxes socials, especialment Facebook i Twitter, aterraran al vostre lloc web, però les seves visites no es comptaran amb la vostra obtenció d'AdSense.

Quins dominis s'han d'excloure

Heu d'excloure tots aquells dominis que no siguin autèntics o es vegin malament. Hi ha dos casos en què voleu excloure alguns dominis. Abans de res, hauríeu de verificar i bloquejar tots els dominis de trenta-tres fills i els seus enllaços d'afiliació. Si les persones d'aquests enllaços de tercers visitin el vostre lloc web, no podran crear cap problema per a vostè. Això s'aplica a tots els llocs web de tercers i noms de domini. Hauríeu d'estar segurs de la seva legitimitat i autenticitat, de lo contrario, no cal arriscar-se. També haureu de bloquejar els dominis amb diversos enllaços. En cas que el vostre lloc web tingui enllaços a una gran quantitat de llocs en forma de publicacions de convidats, hauríeu de navegar entre ells i comprovar quins llocs són bons. Tots aquests dominis que no siguin autèntics han d'estar bloquejats per mantenir-se segur a Internet.

Configurar l'exclusió de referència de Google Analytics

Haureu de configurar l'exclusió de referència de Google Analytics afegint nous noms de domini a la vostra llista d'exclusió de referència. Per això, hauríeu de fer una llista de tots aquests dominis i desactivar-ne els enllaços a la secció d'administració de Google Analytics Source .

November 28, 2017