Back to Question Center
0

Estafa en línia i frau - Semalt Expert sap com minimitzar l'exposició

1 answers:

El lloc web té un paper important en la vida de les persones en el món actual. Molts llocs web ofereixen continguts i productes originals. Tanmateix, també hi ha altres que els usuaris en línia han de tenir cura de tot el mateix. El motiu es deu a l'augment de les activitats de frau i estafes realitzades en línia - times business solution limited.

Oliver King, expert líder de Semalt , proporciona els problemes que poden ajudar a tractar el frau i l'estafa en línia .

Les estafes més comunes d'Internet

La forma en què els estafadors intenten obtenir informació dels usuaris desfavorits segueix diversificant. A continuació es mostra una llista de deu enquestes d'Internet i correu electrònic .

1. Estafa nigeriana

Aquests són correus electrònics d'un nigeriano que diu ser de reialesa i esperar una herència i necessita ajuda per adquirir-lo.

2. Acceptació o préstec de targetes de crèdit garantida

Ofereixen l'acceptació garantida d'una targeta de crèdit o préstec. Poden semblar creïbles ja que algunes empreses de targetes de crèdit cobren una tarifa .

3. Estafa de loteria

Aquí són on les víctimes segueixen jugant sortejos però mai guanyen..

4. Phishing

Aquests són enllaços que serveixen per redirigir els usuaris a llocs web on intenten convèncer-los de participar amb informació personal amb ofertes atractives.

5. Estafa de sobrepagament

Inclou ordres de diners no autoritzades robades per articles cars. Un cop ingressat al banc, l'estafador sol · licita el saldo amb l'element. Més tard, quan la institució notifiqui un pagament denegat.

6. Sortides professionals

Els estafadors ofereixen una oportunitat d'ocupació i demanen detalls bancaris per a pagaments de comissions. Aprofiten aquesta oportunitat per robar identitats per a un nou frau.

7. Donacions benèfiques

Aquests es beneficien de la naturalesa caritativa de les persones on la gent envia diners a organitzacions benèfiques sense finalitat.

8. Vacances

Les estafes de viatge poden semblar lliures, només per adonar-se que són esforços cars en inscriure's i arribar.

9. Esquema de piràmide

Aquests són rics esquemes ràpids amb una lleugera variació que els estafadors arriben a través de correus electrònics.

10. Guanya diners des de la comoditat de la casa

De vegades són genuïnes, però és possible que alguns estafadors vulguin aprofitar-se, com ara enviar diners a canvi de consells sucosos. També poden enviar programes que funcionen amb diverses finestres d'anuncis que són més avantatjoses per als spammers.

Estadístiques en línia de frau i estafa

El frau implica pretesos, utilitza una identitat falsa o crea serveis o productes falsificats..Es demana a les persones que es preocupin de tenir en compte la instància d'això, ja que també afecta la seva seguretat. El cibercrimisme és una amenaça constant i pot ser tan perjudicial com algú que entra a casa. El cost mitjà per persona s'ha incrementat en un 50% des de $ 197 el 2012 fins a $ 298 el 2013, amb atacs que augmenten en sofisticació. El cost dels EUA és de 113 mil milions de dòlars.

Reconeixement del frau financer en línia

Els tipus més comuns de subhastes en línia i emmagatzemaments en botigues electròniques són el no lliurament, la falsedat, i l'estafa de triangulació o mula. Aquests impliquen algun tipus de pagament, i els productes arriben sense problemes. Més tard, les autoritats informen que el pagament era il·legal.

Altres formularis inclouen:

 • Mercat negre i béns falsificats
 • Fent servir en subhastes on els propietaris, juntament amb els còmplices, van pujar a la seva propietat per pujar els preus
 • Frau del servei de garantia fixa que implica llocs web falsos
 • La trama de pagaments falsificats

Concurs i frau romànic

 • Loteries en línia, concursos i sortejos
 • Premis de premis i sorteigs
 • Estafes de cites en línia
 • Loteries estrangeres
 • Resitant els residus dels Estats Units
 • Enviament per correu per estafes novia

Explotació de la naturalesa humana

Els spammers i els defraudadors comprenen la naturalesa humana i exploten-la pel seu avantatge. Algunes de les estafes utilitzades contra persones en situacions difícils són:

 • Estafes de tarifes anticipades
 • Frau de caritats
 • frau a la farmàcia a Internet
 • Altres fraus en línia com ara estafes de feina, frau d'inversió, estafes de Nigèria, estafes piràmides, frau publicitari en línia

Usuaris més joves i d'edat d'Internet

Encara que el frau i les estafes en línia poden ser preocupants i de vegades confuses, és imprescindible que totes les persones segueixin protegint-se de forma proactiva per estar alerta, escèptic i sempre qüestionant coses que semblen estranyes. Per protegir els nens i adults majors, un no ha de confiar en ningú, bloquejar la informació, tenir en compte, defensar tots els engranatges i aparells, aprofitar moments ensenyables.

Riscos de frau en línia per a empreses

Qualsevol empresa que realitzi les seves activitats en línia corre el risc d'una activitat fraudulenta. Alguns dels consells per prevenir-lo d'aquest risc inclouen:

 • Assegurar i protegir tots els actius
 • No barregeu negocis amb gust
 • Bloqueja la infraestructura de TI
 • Dediqueu una sola computadora a la banca
 • Tanqueu tots els punts d'entrada a l'empresa
 • Realitzar comprovacions bàsiques de fons als empleats
 • La cobertura és crucial

Combatent

Els membres poden fer ús del Centre Nacional d'Informació de Frau, The National Cyber ​​Security Alliance, The Business Software Alliance i GetNetWise. Recentment, el FBI es va associar amb el Centre de reclamacions per crims d'Internet (IC3).

November 28, 2017