Back to Question Center
0

Bloqueig d'Abc.xyz Referència Spam - Assessorament professional des de Semalt

1 answers:

Abc.xyz és un famós nom de domini que és propietat d'Alphabet Inc. Per motius desconeguts, aquest nom de domini ha estat denominat spam per part de Google Analytics. D'aquesta manera, un gran nombre de webmasters l'han bloquejat de manera permanent, i també hauria de fer el mateix. S'ha informat que abc - how to charge imr 18650.xyz ha estat bloquejat per una gran quantitat de webmasters de tot el món. Això ha enviat dades falses de Google Analytics amb programes de referència no reals i trànsit il·legal. No seria erroni dir que és un dels llocs web de spam més perillosos de tercers i no s'ha d'obrir a qualsevol cost.

Jack Miller, el Senior Customer Success Manager de Semalt , diu si heu visitat aquesta URL, el vostre enllaç es desarà al vostre navegador. A més, dirigeix ​​als usuaris a pàgines web que contenen missatges estranys. Un d'aquests missatges es llegeix tal com ha vingut del fundador i CEO de Google, Larry Page, però el fet és que no té res a veure amb la realitat i s'ha de tancar el més aviat possible .

Bloqueig de l'URL a Google Analytics

Aquest URL en particular utilitza una gran quantitat de tàctiques per fer que es vegi autèntic i legítim..Hi ha molta gent que l'adjunte als seus llocs i consideri que és un bon programa de referència, però en realitat no. Això genera trànsit fantasma al vostre lloc, que perjudica les vostres dades diàriament. El bloqueig d'aquesta URL a Google Analytics és important. Aquesta URL no es recomana als grans llocs web i als proveïdors de serveis, ja que s'ha associat amb molts atacs de pesca. Els pirates informàtics i els spammers inciten a les persones a fer referència a spam i robar la seva informació personal. Abc.xyz és un lloc legítim en si, però quan s'associa o es vincula amb altres llocs web, no els pot obtenir bons resultats.

Spammers de referències

L'objectiu i el propòsit dels spammers de referències són orientar les dades i els fitxers als vostres llocs web. Intenten atraure gent a través d'una sèrie de campanyes promocionals. Diuen que promocionaran el vostre lloc i us donaran visites de qualitat, però no és cert. Gairebé tots els spammers de referències augmenten el seu rànquing de resultats de cerca de Google mitjançant la creació d'enllaços d'entrada, utilitzen el vostre lloc web per crear aquests enllaços de retorn i poden crear problemes per a vostè. Els robots d'índex de Google rastregen i fan que funcionin en nom vostre.

El perill per al vostre lloc

El correu brossa de referència de Google Analytics abc.xyz pretén danyar el vostre lloc i arruïnar els seus mesuraments a Internet. Infecta les teves dades i crea informes falsos. El següent pas és enviar-vos missatges i visites falses perquè Google Analytics dubte de tu. Això infecta la majoria dels informes i redueix la qualitat del trànsit. Per tant, és molt important bloquejar aquest lloc web i no inscriure's a les seves ofertes i ofertes, per molt atractiu i meravellós que siguin. Et permetrà obtenir un alt percentatge de rebots i orientar les paraules clau per classificar els seus propis llocs. Per eliminar-lo, heu de crear filtres i bloquejar-los ajustant la vostra configuració. També podeu crear filtres exclosos per maximitzar la vostra protecció en línia.

November 28, 2017