Back to Question Center
0

Semalt Expert: Google SEO vs. Bing SEO

1 answers:

Google és considerat un campió de SEO amb la majoria de les empresesoptimització per a aquest motor de cerca. No obstant això, l'estratègia de SEO utilitzada per Google tendeix a emular aquella adoptada per Bing, iper tant, planteja la qüestió de si les organitzacions necessiten optimitzar també per Bing SEO. Yahoo i Bing dominen aproximadamentEl 30 per cent de la quota de mercat, i per tant, no es pot subestimar pel que fa a l'optimització. Paràmetres de rànquing de SEO per aGoogle i Bing tenen diverses diferències i similituds de preocupació.

Els següents factors, suggerits per Alexander Peresunko, el gerent d'èxit del client de Semalt Serveis digitals, diferenciar Google de Bing:

Per què és un problema preocupar-se?

L'optimització de Bing us donarà una avantatge competitiu ja que la majoria de lales empreses consideren optimitzar només per a Google. Actualment, Bing i Yahoo dominen un 30% de les cerques i, per tant, us donen unMàxima per adquirir clients potencials, que els vostres competidors ignoren.

L'ús de Bing i Yahoo també permeten accedir a dades demogràfiques depersones que, per diversos motius, tenen menys probabilitats d'utilitzar Google. Això depèn també del públic objectiu, parts del paíscom llars. Atès que Google sovint realitza actualitzacions de forma regular, el negoci sempre està en condicions de difondre el seu continguta un ampli públic a Yahoo i Bing, ja que s'esforça per alinear-se amb les actualitzacions de Google.

Com es diferencia Google SEO de Bing SEO?

Seguint una recent anàlisi de SearchMetrics, a continuació es mostren alguns dels factors importants de classificació de Bing SEO:

  •  Les principals empreses solen tenir una posició més alta com en el cas de Google 
  •  Els senyals socials estan estretament relacionats amb una major graduació. 
  •  Les xifres de backlink mostren associacions properes amb un rànquing superior 
  •  La qualitat i el contingut rellevant són crítics pel que fa als rànquings de cerca. 
  •  Els paràmetres tècnics d'una pàgina tenen papers importants..

L'expert de Semalt també proporciona una explicació de l'anteriorfactors a més d'altres que hauríeu de contemplar en optimitzar per a Bing.

1. Tipus de lloc web i parcialitats de marca

A diferència de Google, Bing no té dificultats quandiferenciant les marques dels competidors d'afiliació. A més, Bing afavoreix plataformes antigues amb etiquetes de domini oficial com .edu o .govimplicant que Bing se centra en els resultats que es consideren rellevants.

2. Indicadors socials

En comparació amb Google, Bing insisteix en els indicadors de les xarxes socialsdonant lloc a més tweets, accions i gustos per als resultats estratègicament posicionats. Google encara no s'ha integrat a les plataformes socialsels resultats de cerca amb èxit.

3. Enllaços d'entrada

A diferència de Google, una pàgina per mantenir el seu rànquing en l'índex de Bing,es requereix tenir un mínim d'un enllaç extern a ell.

4. Ubicació i contingut

La qualitat i la rellevància del contingut resulten en un rànquing superior per a Bingi Google, però el primer és millor personalitzar per reconèixer els llocs que apliquen el flaix, que no existeix a Google. Bing també tornaràEls resultats de petites empreses, mentre que Google es centra en empreses ben establertes.

5. Paràmetres tècnics

Pel que fa a la superació de pàgines internes, Bing té una forta relació ambpàgines d'inici comparades amb Google. A més, Bing depèn de paraules clau en metaetiquetes i títols de pàgines mentre que Google és més instintivasobre la perspectiva d'una pàgina.

Conclusió

Heu de considerar les diferències entre els factors de classificació de Google i Bingabans de prendre decisions orientades a millorar el rang del vostre lloc tant en els cercadors Source .

November 30, 2017