Back to Question Center
0

Com potenciar la classificació amb l'optimització de la cerca web localment?

1 answers:

Comencem a descobrir què és l'optimització de cerca web local (en cas contrari, SEO local). L'optimització del motor de cerca és coneguda per les obres d'optimització de cada informació publicada a les vostres pàgines web per fer-les més atractives als rastrejadors de cerca de Google per obtenir una millor visibilitat en línia a la llista de SERP. Tenint en compte l'optimització de la cerca web a nivell local, representa el procés de fer que el vostre negoci en línia es mostri entre els primers resultats de les sol·licituds de cerca locals. Més comunament, aquests esforços d'optimització de cerca web estan dirigits a treballar en les cites del directori i el màrqueting de contingut localitzat per aconseguir un augment ràpid del rànquing en línia per a la vostra tasca comercial.A continuació, vaig a tenir una breu consideració per a tots els àmbits de tractar els treballs d'optimització de cerca web a nivell local.

web search optimization

Pas 1

Entre els temes més importants aquí hi ha la pàgina Google My Business i l'optimització de cerca web que necessita. Per què hauria de ser primer? Només perquè es creu que és el sector de la vostra presència en línia, que té les possibilitats més fortes de mostrar-se directament entre les primeres sol·licituds de cerca de les empreses regionals. En aquest cas, mai no ha visitat la seva pàgina personal de Google My Business, localitzeu-la o comenceu a omplir la vostra ja existent. Aquí teniu la llista d'elements que us recomanem que cobreu al vostre formulari d'optimització de la cerca web: especifiqueu el nom de la vostra empresa íntegrament, la seva descripció resumida amb un calendari de treball i números de telèfon, l'enllaç de la pàgina de destinació i algunes fotografies convincents del vostre projecte comercial. Si ho feu, també podeu fer servir les publicacions de Google, unir-vos a Google Plus i algunes comunitats modernes. I no us oblideu d'animar més usuaris a deixar algunes ressenyes al lloc web de la vostra empresa, mentre col·loqueu contingut nou i actualitzeu els escrits existents a temps.

Pas 2

A continuació, assegureu-vos que la vostra campanya d'optimització de cerca web estigui bé apostant a les cites del directori.Us suggereixo fer una comprovació escollint una d'eines d'exploració de directoris d'accés obert. D'aquesta manera podreu veure de quina manera i en quines cites del directori empresarial es mostra el vostre lloc web. La majoria d'aquests llistats requereixen els mateixos passos i accions, com els que ja hem cobert a Google My Business Page. Recomano tenir una verificació doble perquè els motors de cerca prefereixen mostrar només resultats precisos, de manera que hauríeu de desfer-se de les dades inexactes o incorrectes del vostre negoci. No cal escatimar el temps i els esforços, ja que treballar amb aquestes poques coses és probable que tingui un impacte positiu gairebé immediat en l'optimització de la cerca web local, per tant, ofereix un ràpid augment del vostre rànquing.

search optimization

Pas 3

Per fi, us aconsello tenir una consideració adequada per als perfils socials. Recordeu que són importants, especialment pel que fa a l'optimització de la cerca web local. No dubteu a fer llistes sobre alguns perfils socials com Facebook o Twitter, tenint en compte els directoris i enllaços principals que condueixen el vostre lloc web principal. Si ho feu, assegureu-vos de mantenir la recurrència de l'activitat de publicació i de prestar l'atenció suficient al contingut de qualitat. Explora les grans opcions de màrqueting social, ja que és reconeguda per Google i els altres motors, els vostres esforços tindran un efecte realment saludable en la vostra optimització de la cerca web en la seva totalitat Source .

December 22, 2017