Back to Question Center
0

Com millorar els rànquings de llocs web per a adults de manera orgànica?

1 answers:

En els nostres dies, el SEO té un paper important en qualsevol desenvolupament empresarial, ja sigui que tingui un bar d'aperitius o una botiga sexual. En ambdós casos, l'objectiu principal d'un empresari és atraure més visitants i augmentar els seus ingressos. Avui en dia per fer prosperar el vostre negoci, heu de posar-lo en línia i optimitzar-lo d'acord amb tots els estàndards del motor de cerca. Com més alt sigui el rang de SERP, més vendes tindreu.

adult seo

L'optimització de motors de cerca per a adults és el mateix que l'optimització ordinària amb l'única diferència en el procediment de creació d'enllaços. El major benefici del SEO per a adults és que podeu classificar el vostre lloc web en aquest àmbit més fàcil a causa d'una competitivitat relativament baixa. Assegureu-vos que teniu una forma d'obtenir ingressos del vostre trànsit, ja que no resulta barat.

Analitzem com conduir trànsit de qualitat al vostre lloc per a adults i arribar-lo a Google TOP.

Millora de llocs web per a adults

Hi ha quatre aspectes SEO més significatius que funcionen millor per a qualsevol campanya promocional així com per a l'optimització de llocs web per a adults: rellevància de la pàgina, autoritat de domini, autoritat de vincles entrants, rellevància enllaços entrants.

La rellevància de la pàgina web serveix com a important factor de classificació de Google. Mostra, tant per als usuaris com pels rastrejadors web, quina és la rellevància d'un contingut web específic per a la consulta de l'usuari. Perquè el vostre lloc sigui rellevant, heu d'optimitzar les metadades i el contingut. Abans de res, heu d'incloure frases clau rellevants al contingut del vostre lloc web, als títols, a les descripcions i a les etiquetes alt per assegurar-vos que els vostres clients potencials trobin el lloc fàcilment. A més, cal generar el màxim contingut de qualitat possible. En un cas de llocs web per a adults, podeu escriure històries eròtiques i publicar-les setmanalment.

L'autoritat del domini és un factor de classificació més important que no es pot fer la veritat a la nit. Es necessita algun temps per obtenir l'autoritat del lloc web. Per millorar l'autoritat del vostre domini, heu de prestar especial atenció a l'optimització fora de la vostra pàgina i crear una campanya de creació de vincle resultant. A més, l'autoritat del domini està influenciada pel rang de factors socials com ara la taxa de conversió a clics, la mitjana de temps que un usuari gasta en un lloc i la taxa de rebots.

adult seo agency

A més, cal mesurar l'autoritat dels enllaços entrants ja que és un factor clau que influeix en el vostre lloc web per a adults. Cal que els enllaços del vostre lloc només es mostrin en els dominis autoritzats i de llarga durada que els usuaris confien. Us ajudarà a impulsar el vostre lloc per a adults davant de milions d'usuaris motivats. Us aconsello que penseu en la quantitat d'enllaços entrants i en la seva qualitat. A més, heu d'assegurar-vos que posi els enllaços d'entrada rellevants per als dominis de nínxol del vostre mercat. Per exemple, es veurà estrany si poses el teu lloc web per a adults en un domini que ofereix menjar per a nadons.

Atès que Google no accepta anuncis PPC per a llocs per a adults, només hi ha la possibilitat d'invertir en l'optimització del motor de cerca. Espero que les pràctiques d'optimització que he esmentat en aquest article l'ajudaran a construir una campanya de promoció guanyadora i millorar el vostre lloc web per a adults Source .

December 22, 2017