Back to Question Center
0

Quins tipus de SEO negatius hi ha?

1 answers:

Abans de començar a aprofundir en la manera com funciona SEO negatiu, definim quina SEO negativa és exactament.

negative seo

La naturalesa del SEO negatiu

En poques paraules, el SEO negatiu és un conjunt d'activitats fofocades destinades a reduir el vostre rànquing en els resultats de cerca. Aquest intent maliciós contra el vostre lloc web sol ser fora de la pàgina, és a dir, la construcció d'enllaços no naturals al vostre lloc o la publicació prèvia del contingut del vostre lloc.

Encara que el SEO negatiu no és la causa comuna de les caigudes sobtades del rànquing, és millor que us sàpiga com definir si algú està perjudicant el vostre rànquing deliberadament.

SEO fora de pàgina negatiu

SEO fora de pàgina negatiu es refereix a SEO que s'orienta al vostre lloc web sense interferir internament amb ell. A continuació, es mostra una llista de les formes més habituals de SEO off-page negatiu:

Link Farms

Hi ha una petita probabilitat que un parell d'enllaços de correu brossa afectin el vostre classificació del lloc. Tanmateix, quan es tracta de vincular les explotacions agrícoles, la probabilitat d'atac és molt elevada.

Com a regla general, la majoria d'aquests enllaços de hacker utilitzen el mateix text d'ancoratge. Aquests ancoratges coincidents poden no estar relacionats amb el lloc web atacat o incloure una paraula clau d'orientació perquè el perfil de l'enllaç del recurs s'assembli al que el propietari el manipula.

Per evitar aquest tipus d'atac, comproveu regularment el creixement del perfil de l'enllaç.

L'eina SEO SpyGlass us pot ajudar amb això ja que us ofereix gràfics de progrés per a tots dos:

  • El nombre de dominis de referència;
  • El nombre d'enllaços al vostre perfil.

Una espècie inusual en qualsevol d'aquests dos casos és suficient per examinar els enllaços que heu adquirit recentment.

Rastreig del contingut

Una altra forma en què els competidors poden arruïnar el vostre rànquing és escanejant i copiant el vostre contingut a través d'altres llocs web. Això funciona de la següent manera: quan el cercador troba contingut idèntic en diversos llocs web, només selecciona una versió per classificar. Encara que els cercadors identifiquin ràpidament la versió original, sempre hi ha lloc per a excepcions.

Si voleu assegurar-vos que el vostre contingut no estigui duplicat per altres llocs, millor comproveu-lo regularment amb l'eina Copyscape que determina perfectament les instàncies de duplicació de contingut. En el cas que trobeu còpies de rastreig del vostre contingut, poseu-vos en contacte amb l'administrador web i demana-li que retiri la peça.

SEO negatiu a la pàgina

Els atacs SEO negatius en la pàgina inclouen piratejar al vostre lloc web i canviar les coses al voltant. Hi ha una manera més difícil d'implementar que els atacs SEO fora de pàgina. Les principals amenaces de SEO que un atac de hacker pot presentar són:

Modificació del contingut

La següent tàctica és difícil de detectar. En general, el pirata informàtic afegeix contingut de spam a un lloc. Atès que aquests enllaços solen estar amagats, no els veurà a menys que examineu el codi.

Un possible escenari de SEO negatiu és quan l'atacant modifica les vostres pàgines, redirigint-les a les seves pàgines web. Alguns propietaris del lloc utilitzen aquest mètode per augmentar el PageRank del seu propi lloc o per redirigir els usuaris al seu lloc quan intenten accedir als vostres. Si els motors de cerca descobreixen la redirecció abans de fer-ho, és probable que penalizin el vostre recurs per redirigir a un lloc web maliciós. L'auditoria d'un lloc web regular amb una solució com l'auditor web és la millor opció per detectar aquests atacs.

black hat seo

Obtenir el lloc indeguts

Potser et sorprengueu, però pocs canvis en un fitxer com ara robots. txt pot estropear tota la vostra estratègia de màrqueting de SEO. Una regla de desassignació és tot el que es necessita per dir-li al motor de cerca que ignore completament el vostre recurs. Trist però cert.

Afortunadament, hi ha alguna cosa que podeu fer per prevenir aquesta pràctica. Els controls de classificació regular us ajudaran a ser el primer a saber si el vostre recurs es desindexarà. Rank Tracker és una gran eina que podeu aplicar per programar xecs automàtics. En el moment en què el vostre lloc es redueix de sobte dels resultats de Google, veureu una nota reduïda a la columna Diferència. Simple com això Source .

December 22, 2017