Back to Question Center
0

Què em pot dir sobre un SEO per a una empresa de gestió de propietats?

1 answers:

En aquests dies, SEO és crucial per a tot tipus d'empreses en línia, i una agència en línia de gestió de propietats no és una excepció. Si voleu créixer la vostra empresa de gestió de propietats, és molt recomanable incloure SEO a l'estratègia de màrqueting digital.

A Semalt, sempre estem treballant en millors idees de màrqueting web per a empreses de gestió de propietats. Avui, anem a compartir les tècniques més eficaces per impulsar el vostre SEO. Aquestes recomanacions us ajudaran a convertir els visitants del vostre lloc web a contactes forts.

seo management company

Atenció de pagament als articles del vostre menú

El primer que volem parlar és el disseny de la vostra pàgina principal o, en altres paraules, els elements del menú del vostre lloc web. Recordeu que han d'estar nets, clars i concisos. La millor manera d'organitzar el disseny de la vostra pàgina principal és dividir-lo en quatre elements del menú clau. Els especialistes en semalt suggereixen posar els següents en aquesta portada:

  • Propietaris;
  • Inquilins;
  • Referències de béns arrels;
  • Serveis de gestió immobiliària.

L'objectiu principal aquí és augmentar el trànsit reduint el percentatge de rebots i augmentant el temps dedicat al vostre lloc. Heu d'entendre que hi ha desenes de persones que visiten el vostre lloc cada dia. Tots volen que sigui atractiu i fàcil de navegar. Per això és vital proporcionar als usuaris indicacions fàcils. Recordeu que, si canalitza cada usuari a l'àrea necessària del lloc web, hi ha una probabilitat més alta de passar més temps allà en lloc de deixar el vostre recurs.

Si voleu incloure altres elements del menú, com ara les relacions amb els mitjans, està bé. L'únic que cal recordar és tractar de mantenir aquests elements en altres sub-menús del vostre lloc web. Com hem esmentat anteriorment, la seva primera pàgina ha de ser tan neta i fàcil de navegar, com sigui possible.

URL Estructura Matèria

El desenvolupament d'una estructura d'URL estratègica per a totes les pàgines del lloc web sempre és una gran decisió. Les vostres URL seran breus i descriptius. Tingueu en compte que quan els vostres URL tenen sentit i reflecteixen el valor de la vostra empresa, els motors de cerca us poden trobar més ràpid i obtindreu un fàcil augment de SEO.

Centrar-se en la vostra pàgina de destinació

Cal esmentar que la majoria de les vostres oportunitats de negoci flueixen directament des d'aquesta pàgina. Per tant, cal que sigui excel·lent. Els experts en SEO defineixen tres elements que hauríeu de tenir en aquesta pàgina perquè la vostra empresa immobiliària es destaqui de la multitud. Aquests són els següents:

Títols optimitzats

Tot i que això pot semblar obvi, se sorprendrà de la quantitat de pàgines de destinació que no tenen cap títol, que és incorrecte. Suposem que sou una empresa de gestió de propietats a Florida, el títol optimitzat per a la vostra pàgina de destinació hauria de ser alguna cosa semblant a l'Agència de gestió de propietats de Florida.

seo company

Número de telèfon visible

Els vostres clients potencials han de poder arribar-hi amb promptitud, així que assegureu-vos que el número de telèfon és visible. No ho amaguis, sinó que el poses al peu del teu títol, de manera que la gent pugui posar-te en contacte amb tu en qüestió de segons.

Formulari de contacte personalitzat

És important donar als usuaris d'una altra manera, excepte el telèfon que poden connectar amb vostè. Penseu en el formulari de contacte amb camps 4-5. Demaneu als visitants informació bàsica, de manera que és fàcil que proporcioneu la vostra informació.

Podeu començar a millorar el lloc web de la vostra empresa de gestió de propietats ara mateix amb aquests tres consells SEO. Una vegada que hagueu acabat amb ells, podeu anar més enllà afegint testimonis i introduint la vostra agència en un vídeo explicatiu Source .

December 22, 2017