Back to Question Center
0

Coneixes el que connecta l'optimització de continguts de vídeo i SEO originals?

1 answers:

Actualment, el contingut de vídeo es fa cada vegada més necessari, especialment pel que fa a l'estratègia de màrqueting en línia a mida completa. Entre els llocs més forts de vídeos informatius incrustats a cada pàgina web, veig els avantatges d'aquest tipus, com conduir més clients potencials, crear una autoritat de marca més confiable amb una millor consciència del client i, finalment, un major potencial de generació d'ingressos per a tots els serveis en línia en general.

seo and video

Més comunament, el contingut de vídeo està d'alguna manera associat només amb el màrqueting de social media per si mateix. Però és un gran error creure-ho. Sí, per descomptat, Twitter, Facebook, així com el propi YouTube són les coses excel·lents per col·locar els vostres atractius vídeos promocionals. Totes aquestes plataformes estan provades per l'ús i són ideals per a actuar d'aquesta manera. Però aquí hi ha una pregunta més que crítica: què passa si hi ha més interrelacions entre SEO i contingut de vídeo? Com que l'optimització de la cerca d'avui està cobrint molts més aspectes més enllà del contingut. De fet, des del punt de vista dels cercadors, tenir un contingut de video optimitzat és com tenir un contingut de qualitat, però de la seva manera més personal. A continuació es presenta una breu consideració: si el contingut de SEO i vídeo hauria d'estar acompanyat d'un trànsit encara més orgànic que generalment evoluciona cap a clients potencials qualificats? O encara res d'això? D'acord, estic fent broma aquí. Pel que fa a mi, una extrema necessitat de tenir els meus treballs estàndard en SEO i continguts de vídeo estretament integrats entre si ja s'ha convertit en una situació bastant informal. Vaig a demostrar que tenim raó al respecte. A continuació, us mostraré alguns consells convincents per tenir una mica d'optimització de video amb la màxima eficiència per al vostre negoci en línia.

Abans de començar, entenem un suggeriment senzill: SEO i optimització de contingut de vídeo web són molt similars, però encara no són idèntics.Igual que el contingut original per escrit, Google classifica els vídeos considerant contingut de qualitat i el nombre de backlinks forts. Observem algunes de les meves experiències anteriors per fer el millor ús de la seva naturalesa similar.

Primer de tot, seguim amb les transcripcions de vídeo. Tenir un contingut de vídeo transcrit a les vostres pàgines web seria ideal per a tothom: els usuaris reals gaudeixen d'una informació purament rellevant i atractiva per a una conversió més alta, mentre que els motors de cerca tenen més probabilitats de premiar-vos amb un millor rànquing en els SERP. Actuant d'aquesta manera, hem de fer tot el possible per ajudar els rastrejadors a "llegir" contingut de vídeo de la mateixa manera que si es tractés d'una simple peça d'escriptura. Necessiteu una transcripció completa de paraules, així com ressenyes de text per a cada vídeo que aneu a allotjar. Per fer-ho, us suggereixo utilitzar una digna experiència en aquest camp feta per Moz (només mireu els seus fantàstics vídeos a Whiteboard Friday). També podria navegar pels millors podcasts ben format pels altres líders del sector i trobar-los fàcilment a Internet.

semalt media

Finalment, anem a l'optimització de metadades per als vídeos. Com ja he dit, en particular, aquest aspecte dels treballs generals d'optimització de vídeo i SEO són ​​molt similars Source . Tan sols teniu les descripcions del vostre vídeo, així com tots els títols:

  • més convincents i acollidors per un major percentatge de clics
  • purament rellevants i naturals per al contingut de la vostra pàgina web
  • incrustat amb paraules clau correctes rellevants per al nínxol del mercat o el públic objectiu
  • descripcions meta que arriben fins a 155 caràcters
  • atractius títols per sota de 55 caràcters
December 22, 2017