Back to Question Center
0

Quines són les preguntes més freqüents als motors de cerca?

1 answers:

Les preguntes o consultes del motor de cerca són les paraules o frases que els usuaris interessats introdueixen en un quadre de cerca per obtenir el més rellevant dels resultats de cerca de la consulta. Les consultes de cerca es poden dividir en tres categories principals: navegació, informació i transacció. Aquesta diversitat de preguntes ens permet comprendre el comportament de la cerca dels nostres clients potencials i la seva intenció. Anem a veure aquest tipus de preguntes de motors de cerca.

question search engine

Tres tipus de preguntes de motors de cerca

  • Navegacionals

Es fa referència a una consulta de navegació al tipus de consulta quan un usuari sap el tipus de font que vol trobar. Acaba d'introduir un URL del lloc web en un quadre de cerca i obté un resultat rellevant. Les consultes de navegació adequades tenen una intenció clara i, si el vostre lloc no es té en ment d'un usuari, el vostre lloc quedarà desapercebut.

Podria ser bastant complicat construir una estratègia amb aquest tipus de consulta. Tanmateix, si se centra a millorar el vostre reconeixement de marca, podeu duplicar les possibilitats. La mitjana de resultats que apareixen a la primera pàgina de SERP de Google quan es tracta de consultes de navegació és de set. Google ha donat aquest pas perquè sembla inútil mostrar més de set resultats si els usuaris en la majoria dels casos tenen un resultat superior. Tanmateix, algunes consultes que apareixen navegables poden no ser d'aquest tipus. Per exemple, no tots els usuaris que cerquen la consulta "Instagram" necessiten trobar aquesta aplicació multimèdia. Alguns d'ells volen llegir alguns articles relacionats o informació sobre algunes configuracions o actualitzacions d'Instagram. Per això heu d'assegurar-vos que teniu una consulta de navegació rellevant que apareix tant a resultats pagats com a orgànics.

  • Informatiu

Una consulta informativa és quan un usuari només vol trobar una resposta a la seva pregunta o resoldre algun problema. No li importa quin tipus de lloc s'enfrontarà. Hi ha l'únic requisit que aquesta font web sigui més rellevant per a la seva consulta. Una consulta informativa és la difusió més àmplia i utilitzada habitualment pels usuaris mitjans. L'objectiu principal de l'optimització de motors de cerca és atraure usuaris que busquen contingut de qualitat amb l'ajuda de consultes informatives. Si teniu contingut exclusiu i atractiu de SEO que pot ajudar els usuaris a resoldre els seus problemes, probablement el vostre lloc web rebrà un gran trànsit de qualitat que es pugui convertir en vendes. És difícil obtenir beneficis de consultes informatives ja que les primeres posicions de SERP, en aquest cas, generalment es devenen a les respostes de Google Knowledge Graph i als articles de Wikipedia. Tanmateix, molts usuaris volen obtenir la informació més profunda sobre el tema. És possible augmentar el percentatge de clics i la conversió. Per generar trànsit al vostre origen web, podeu utilitzar publicacions de bloc amb informació i suggeriments de qualitat. A més, és intel·ligent escriure guies detallades pas a pas i dissenyar vídeos descriptius.

search engine

  • Transaccional

Una consulta transaccional és quan un usuari vol fer una compra. Sembla "comprar alguna cosa" o "ordenar alguna cosa". "A més, les consultes transaccionals poden incloure noms de marca exactes com ara" dispositius Apple "o" telèfons intel·ligents de Samsung ". "Moltes recerques locals com" el restaurant asiàtic més proper a Chicago "també són transaccionals. Una consulta transaccional és la consulta amb més guanys que permet als comerciants en línia recaptar diners en línia. Per aconseguir el ROI més alt, els propietaris de llocs web fan referència a l'optimització del motor de cerca i a la publicitat de pagament per clic Source .

December 22, 2017