Back to Question Center
0

Com gestionar el desenvolupament web i SEO de la millor manera?

1 answers:

Quan la promoció en línia del vostre lloc web està apostant més pel trànsit orgànic com a potència de locomotora, haureu de considerar el següent debat breu. Crec que totes les campanyes de promoció de rànquings en línia haurien de confiar sempre en el bon desenvolupament de la Web i el SEO, tots dos a la mà. Avancem: l'optimització del motor de cerca tracta més sobre la recerca de paraules clau, amb una estratègia de màrqueting de contingut adequada. Però encara hi ha molts aspectes tècnics que sovint arriben darrere de l'escena. Però, particularment, els problemes tècnics són determinar cada rànquing de la pàgina web a la llista de SERP. Vull dir que quan feu el vostre SEO, sempre heu de considerar el procés correcte de codificació per a cada pàgina web vostra, des del principi.

seo development

Benvingut a la indexació

El primer que cal fer per a la pàgina web i el desenvolupament de SEO és assegurar-se totes les seccions del vostre lloc web són almenys accessibles per a la indexació, vull dir que no hi ha res que impedeixi que els robots de rastreig "llegeixin" cada part de les vostres dades de contingut. Actuant d'aquesta manera, us recomano utilitzar l'ordre "Obtenir" a la secció Rastrear a Google Search Console per comprovar l'aspecte inicial del vostre lloc web, des del punt de vista dels cercadors. Aquí hi ha només un suggeriment bàsic: tracteu de mantenir-ho tot en format HTML, simplement eviteu utilitzar Flash o Silverlight per a les vostres pàgines web d'importància central. Si tot es veu bé, i el vostre lloc web és almenys indexable, a continuació, veureu un parell de consells breus per obtenir una millor experiència d'usuari, així com un rànquing potencialment més alt que els motors de cerca adjudicaran.

Teniu URL net

Les URL de la vostra pàgina web són elements d'importància bàsica, tant pel que fa al desenvolupament web com al desenvolupament de llocs web, i per a una millor experiència d'usuari. Feu que els vostres URL siguin tan fàcils com sigui possible que els robots de cerca "entenguin", així com els usuaris reals que llegeixin. Elimineu les dades d'URL innecessàries, que poden provocar confusió tant a Google com a persones que visiten les vostres pàgines web. D'una banda, si no teniu cap optimització per als vostres URL, les persones tindran menys probabilitats de fer clic, per no dir-les compartir-les. Al mateix temps, els motors de cerca poden semblar que s'enfronten a certes dificultats quan "comprendre" és rellevant per a una paraula clau concreta.

website development

Tenint en compte una pàgina web adequada i el desenvolupament de SEO, obteniu les vostres URL optimitzades pels següents paràmetres:

  • Cada web l'URL de la pàgina hauria de ser el més breu i informatiu possible. Recomano inserir les vostres URL amb només paraules clau o frases correctes i rellevants, que coincideixin idealment amb el tema del vostre lloc web.
  • Mai no tingui les URL superades amb les paraules clau, manteniu la ruta d'indexació tan clara com sigui possible. Si ho feu, recordeu excloure les paraules d'aturar a tota costa (com ara les més freqüents: "el", "de", "on", "a", etc.)
  • Utilitzeu sempre guionets per separar la seqüència de redacció als URL. Oblida't dels guions baixos, ja que els motors de cerca no els reconeixen. Això comporta, naturalment, algunes dificultats potencials fortes per al rastreig i la indexació.
  • Manteniu l'ordre de frase clau correcte fent que les vostres paraules clau tinguin una importància bàsica més propera al començament de cada URL. Recordeu que, d'acord amb la seva lògica, els robots de motors de cerca estan fent més èmfasi en aquelles que serien les paraules clau d'inici.

Per cert, hi ha un altre motiu perquè mantingueu les URL curtes com sigui possible.e. , mantenint i incrementant el pes total de les paraules clau a URL. Al mateix temps, però, torneu a configurar les vostres URL de forma natural, com si fossin mers elements de l'escriptura del vostre contingut. En fer-ho, obtindreu tots els problemes de contingut brossa o de baixa qualitat reduïts al mínim Source .

December 22, 2017