Back to Question Center
0

Com convertir-se en un especialista en màrqueting en línia actiu?

1 answers:

El món modern d'avui s'ha anat digitalitzant encara més que mai, ja que les estimacions més freqüents ens estan dient que més de la meitat de la població mundial són usuaris permanents, navegant per Internet gairebé tots els dies. Ara més de 3.000 milions d'usuaris en línia estan impulsant la indústria del màrqueting digital per influir cada vegada més en la nostra vida real. Com a resultat, els sectors digitals d'ocupació, com ara l'especialista en màrqueting en línia, el gerent de vendes, la recerca a Internet, el CRM o l'expert en desenvolupament de productes estan sent fortament demandats pel creixent nombre d'empreses relacionades amb la indústria.

online marketing specialist

Abans de començar, vam fer-ho una altra vegada. Quan diem especialista en màrqueting en línia, normalment fem una referència a la marca o a la promoció de productes en mitjans digitals. Aquest camp de l'antic màrqueting tracta de campanyes publicitàries en línia a través de canals digitals basats en els mitjans més essencials de correu electrònic i mitjans socials del lloc web. Un especialista en màrqueting en línia modern es concentra a crear una autoritat de marca més sòlida, reforçant la consciència en línia de més clients potencials per una major conversió que els condueixi als compradors reals després de tot. Els principals jugadors aquí ja estan acostumats a invertir en diferents campanyes de màrqueting digital, com ara grans investigacions de dades, màrqueting de continguts, etc.I l'objectiu principal de gairebé tots els especialistes en màrqueting en línia és impulsar un major compromís amb els clients a través de l'augment del trànsit de cerca orgànica o pagada.


Per què, per què el màrqueting digital s'ha tornat tan popular a tot el món? I, per tant, per què és un especialista en màrqueting en línia que ara es demana contractar? En primer lloc, el màrqueting digital modern pot permetre fàcilment una precisió específica, sovint capaç de proporcionar resultats força ràpids. És molt més econòmic i definitivament més eficient contra l'original. Fins i tot els avantatges que hem esmentat anteriorment són bastant convincents, hauria d'admetre. Llavors, quines són les habilitats més pràctiques que ha de dominar cada especialista en màrqueting en línia que avança cap a l'èxit professional?


Intentem donar forma a quin conjunt d'habilitats és necessari per esdevenir un candidat qualificat del camp. El cas és que hi ha immenses miríades de cursos diferents que s'ofereixen a Internet. Per tant, és bastant difícil fer la diferència correcta i donar consells precisos. No obstant això, el que sí puc assegurar és que cada especialista en màrqueting en línia ha de tenir un coneixement profund en l'anàlisi web, sentir-se segur sobre la terminologia bàsica del màrqueting digital, comprendre els conceptes bàsics de l'estudi original, així com conèixer-ne els camps generals i els àmbits sòlids del màrqueting digital modern.

seo specialist

Però, com trobar el curs adequat per convertir-se en un especialista en màrqueting en línia qualificat? Crec que aquests cursos han de ser purament completes i exhaustives, assegureu-vos que estiguin cobrint almenys els aspectes següents a l'hora de triar bé:

  • conceptes bàsics (motor de cerca i optimització de la velocitat de conversió, mitjans socials i Màrqueting de continguts, anàlisi web, estratègies de màrqueting per correu electrònic i màrqueting, màrqueting de cerca de pagament, etc.)
  • eines principals i marcs (anuncis de pagament per clic, AdWords, Google Analytics, YouTube, Facebook, Twitter, etc.) Source . )
December 22, 2017