Back to Question Center
0

Hi ha alguna estratègia per Twitter SEO?

1 answers:

El 2017, SEO s'ha convertit en un canal de màrqueting massiu. Avui dia, l'optimització de motors de cerca no es tracta únicament d'obtenir recursos classificats pels motors de cerca. Per obtenir una millor comprensió del que es tracta de SEO, primer heu d'entendre de quina manera impacten les xarxes socials a través de SEO.

Ja s'ha comprovat que el compromís de les xarxes socials és part integrant de l'alt rang de llocs web. Els senyals socials fins i tot poden augmentar el vostre rànquing local de SEO.

twitter seo

Funciona de la següent manera: la mida de la vostra comunitat i el seu compromís són indicadors valuosos del valor i la qualitat del vostre contingut. A més, el contingut de les xarxes socials sovint apareix als resultats de la Cerca de Google. És per això que seguiment de Twitter immens i específic, i el compromís amb el contingut de la vostra marca són altament beneficiosos per al vostre negoci.

Així, avui, els experts de Semalt us explicaran els consells més eficaços per a la vostra optimització SEO de Twitter. Apliqueu-los a la pràctica per fer créixer el vostre seguiment i el vostre negoci.

Twitter Essentials SEO que cal saber

1. Desenvolupament d'una eficaç estratègia SEO de Twitter


El primer que heu de fer és crear un pla estratègic d'èxit. Com a regla general, les estratègies comencen amb objectius generals. Definiu el vostre objectiu principal determinant quin tipus de resultats espera d'utilitzar Twitter per al màrqueting. Potser, s'esforça per augmentar la consciència de la marca, vendre un nou servei o augmentar el trànsit de blocs?

Una vegada que hàgiu acabat d'identificar el vostre objectiu, el següent pas és triar i provar les tàctiques més adequades per assolir aquests objectius.

2. Centrant-vos en la marca de veu

Tingueu en compte: cada tweet reflecteix la vostra marca. Per això, els vostres missatges de tweet sempre han de ser fidels a la veu de la vostra marca, que representen la vostra identitat de marca. Assegureu-vos que apel·lin al vostre públic objectiu.

Una altra cosa important és editar - editar els vostres tweets no només per errors tipogràfics, sinó fins que estigueu al 100% segur que cada tweet reflecteix tots els detalls que vulgueu compartir amb els clients.

3. Creixent contínuament la comunitat

No es pot negar que importa. No obstant això, quan es tracta de Twitter, el compromís és un rei. Feu que els seguidors comparteixin el vostre contingut, però intenten evitar tàctiques barates: simplement no val la pena la inversió.

En lloc d'això, engegueu la bola i seguiu movent-la enganxant tant als seguidors actuals com als possibles. Comenceu amb la creació de contingut valuós que la gent vol involucrar-se i compartir. Una altra cosa és respondre: respondre les preguntes i els comentaris de les persones, respondre als tweets directes. No oblideu retweetar cap comentari, afegint-ne les notes.

4. Selecció de les paraules clau adequades

És molt important fer que el vostre contingut sigui fàcil de trobar. Heu de tractar el vostre Twitter com qualsevol motor de cerca. Intenta utilitzar les paraules clau rellevants a cada tweet. No us oblideu dels hashtags, els biografies i els subtítols: també poden ajudar-vos a la vostra pàgina de Twitter.

Recordeu que, en la majoria dels casos, les persones cerquen a Twitter paraules clau. Per tant, assegureu-vos que el compte es mostri pel que és rellevant per al vostre negoci.

seo twitter 5. Seguiment del trànsit de Twitter

Com diuen, el que no són les mesures no creix. Encara no heu activat les anàlisis de Twitter? A continuació, és millor anar per això tan ràpid com sigui possible per obtenir una instantània immediata de com està fent i fer un seguiment del vostre compromís setmanal.
Google Analytics també pot dir-vos quantes visites de pàgines heu rebut de Twitter. Aquest coneixement us donarà una idea de quanta part del vostre trànsit es pot tornar a Twitter.

Conclusió

Com sabem, Twitter és un lloc ple de gent. Creeu missatges que us faran destacar de la competència. Mantingueu el vostre contingut valuós i fàcil de llegir. Sobretot, ho fa rellevant i útil, perquè així funciona Twitter SEO Source .

December 22, 2017