Back to Question Center
0

Els senyals socials milloren la SEO?

1 answers:

Els creadors de contingut i els venedors en línia estan constantment a la recerca de noves maneres de conduir el seu grau de SEO a les primeres pàgines dels cercadors. L'interessant és que, fins i tot quan arriben a Google 10, encara necessiten generar continguts frescos i valuosos de manera regular per mantenir la seva posició.

No obstant això, és fonamental que els propietaris de llocs web entenguin que produir grans continguts no és suficient. Un bon contingut requereix una promoció proactiva. És important promocionar el vostre contingut a altres persones per maximitzar l'abast social.

social signals seo

Encarem-ho: quan escrivim i publicem els nostres articles, publicacions de bloc, llibres electrònics, llibres blancs útils o infografies, la millor manera d'aconseguir-los davant del nostre públic objectiu és a través de les xarxes socials.

Com diu el refrany, compartir és tenir cura. És difícil negar que els senyals socials, així com els mitjans de comunicació social, tinguin un impacte significatiu en el SEO. Els experts de Semalt estan plenament d'acord amb la declaració feta pel gurú de màrqueting d'entrada Jay Baer, ​​que una vegada va dir que aquest contingut és un incendi i les xarxes socials són gasolina.

Com puc ajudar els senyals socials a augmentar el meu rànquing SEO?

1. Simplificar el procés d'intercanvi de contingut

El primer que heu de fer per conduir més trànsit al vostre lloc és fer que els usuaris puguin compartir el vostre contingut a través de les xarxes socials.Si és possible, no deixeu que els visitants copiïn i enganxeu l'URL a les seves publicacions de Facebook. La majoria dels lectors no tenen ni el temps ni la paciència per fer-ho. Com a resultat, perdreu l'oportunitat de promocionar el vostre contingut a causa de la mala experiència dels usuaris.

Tingueu en compte que, quan us preocupa els visitants i us faciliteu que comparteixi el vostre contingut, és més probable que comparteixin les vostres publicacions amb les seves comunitats socials, generant més trànsit de referència al vostre lloc.

2. Diversificar els enllaços d'entrada

Els enllaços d'entrada són enllaços entrants d'altres recursos a la vostra pàgina web. Gairebé tots els motors de cerca, inclosos Google, Yahoo i Bing, consideren la quantitat i la qualitat d'aquests enllaços d'entrada quan classifiquen una pàgina. En poques paraules, una pàgina que inclogui molts enllaços d'entrada d'alta qualitat tendeix a obtenir un major rànquing de cerca. A més, si els lectors fan clic al vostre lloc des dels llocs web de confiança, els motors de cerca seguiran l'enllaç, indexaran el contingut i classificaran el vostre contingut en conseqüència.

3. Optimitzeu el vostre lloc per compartir mòbils

El 2017, la barreja de màrqueting mòbil, social i local influencia SEO com mai abans. En aquests dies, la majoria de les persones busquen en telèfons mòbils que ordinadors portàtils. Ells prefereixen investigar i comprar en moviment. Els motors de cerca valoren els recursos optimitzats per a mòbils amb un rànquing superior. Assegureu-vos que la versió mòbil del vostre lloc web ofereix als visitants una manera fàcil de compartir el vostre contingut.

seo

Els propietaris de llocs que tenen diverses ubicacions i pàgines de destinació locals per al seu contingut, han de pensar com optimitzar els clics i senyals socials al seu lloc web. És important perquè l'anterior són els aspectes clau que influeixen en el rànquing de cerca local.

L'últim però menys important que cal tenir en compte és la prova social que afegeix autoritat als vostres articles, publicacions de bloc i vídeos de YouTube, mostrant que són valuosos i de confiança. El terme prova social fa referència al vostre contingut com a ressenyes, comentaris i cometes d'especialistes de temes. La prova social funciona de la següent manera: si una persona veu que centenars de persones comparteixen el vostre contingut, es disposaran a comprovar-ho i compartir-lo també Source .

December 22, 2017