Back to Question Center
0

Estudia el cas de SEO una bona eina de màrqueting?

1 answers:

Segons les estadístiques, més del 90% dels clients prefereixen que el missatge multimèdia soni com una història. Es va demostrar que una història convincent ajuda a la gent a comprendre millor un problema en particular. No es pot negar que fins i tot els adults sentin la fugida de l'alleugeriment quan tothom viu alegrement sempre.

L'estudi de casos de SEO és una gran eina de màrqueting. Avui, els experts de Semalt us explicaran més sobre la següent solució. Després de llegir l'article, sabràs com pots aplicar casos d'estudi per comercialitzar el teu negoci.

seo case study

Definició de casos d'estudi

Un estudi de cas és una potent eina que us pot ajudar a ampliar el problema d'un client explicant com la vostra empresa pot respondre a les necessitats del vostre client.Un estudi de cas és una opció perfecta per a aquells propietaris de llocs web que tenen com a principal objectiu fer que les persones comprin els seus productes i serveis. El que fa que els casos pràctics siguin tan especials com barrejaran les narracions amb continguts informatius sobre el vostre negoci.

Quina és la raó principal per utilitzar l'estudi de casos a SEO?

L'estudi de casos de SEO és una eina eficaç per a la publicitat

La majoria dels venedors en línia suggereixen publicar estudis de casos als llocs web. No obstant això, podeu anar més lluny i enviar-vos a un diari o una revista local per atreure encara més clients. Una altra gran opció per construir la vostra reputació és presentar el vostre estudi de cas a alguns recursos dedicats a la vostra indústria.

També cal tenir en compte grups de LinkedIn específics de la indústria. Són perfectes per compartir la teva experiència amb altres humans. Com diu el refrany, compartir és tenir cura. Feu que la gent se senti especial donant-los informació gratuïta i útil.

Podeu publicar lliurement els estudis de cas sobre LinkedIn Pulse. La plataforma d'aquest lloc permet als usuaris autopublicar articles que es puguin compartir. Una idea més gran per al vostre SEO és remodelar l'estudi de casos existent en una presentació de diapositives o en una infografia per compartir. Un cop hàgiu acabat, podeu compartir-lo als vostres comptes de xarxes socials.

També cal esmentar que podeu utilitzar el vostre estudi de cas com a material informatiu per enviar-lo a clients potencials i actuals.

L'estructura d'un cas d'estudi de SEO

L'ideal seria que el vostre estudi de cas tingués un començament, mig i final. Tingueu en compte que els casos pràctics solen ser més llargs i més profunds que les històries d'entreteniment mitjana. Per tant, la planificació correcta és la clau. La propera vegada que redacteu un estudi de cas, assegureu-vos que inclogui els següents components:

  1. Títol curt i pegadizo;
  2. Una mirada detallada del problema que afronta el client potencial;
  3. Una explicació de com el vostre negoci tracta els problemes del client;
  4. Prova que mostra com el vostre servei o producte ha ajudat al client;
  5. Truca a l'acció que es relaciona amb el vostre producte o servei.

Segons quin estil trieu quan creeu un estudi de cas. El que cal recordar és que el vostre estudi de cas hauria de crear una història sobre el problema que es resolgui al final.

seo case

Embolcall

En resum, l'estudi de casos és una potent eina que pot millorar el vostre SEO de diverses maneres. Els estudis de casos ajuden a atreure clients més prospectius proporcionant una visió exhaustiva del que és treballar amb el vostre servei o producte.

Felicitats! Ara coneixeu els fonaments de la creació d'un cas pràctic. Potser és hora d'explicar una història pròpia Source .

December 22, 2017