Back to Question Center
0

Quina és la més important en el lloc web de SEO per a empreses de lloguer de vacances?

1 answers:

L'agència de lloguer de vacances és un negoci de temporada que pot obtenir un bon benefici per a un propietari si té una forta presència en línia. No obstant això, si acabes a la part inferior dels resultats del motor de cerca, està perdent les oportunitats de negoci i les vendes. Per fer prosperar el vostre negoci, heu de crear un lloc web fàcil d'usar i optimitzar-lo d'acord amb tots els estàndards de Google. Mitjançant l'ús de tècniques bàsiques de SEO, podreu millorar el rànquing de llocs web i atraure més trànsit de qualitat al vostre lloc web de lloguer de vacances. Aquests són alguns consells SEO orgànics senzills que us ajudaran a millorar la vostra presència empresarial en línia.

 • Termes de la cerca
 • Per cercar un

  website seo company

  Resposta rellevant a la consulta de l'usuari, els motors de cerca analitzen el lloc web del vostre negoci de VR per certs termes de cerca. Si el vostre contingut del lloc coincideix prou amb la consulta de l'usuari, Google ho usa com a senyal per millorar el vostre rànquing com a domini autoritzat i rellevant. Per fer coincidir les vostres consultes potencials dels clients, heu de tenir en compte quins termes buscaran els usuaris si estaven tractant de trobar la vostra agència professional i incloure aquestes paraules clau al vostre contingut. Podeu utilitzar termes generals com ara "lloguer de vacances" o "empresa que ofereix serveis de lloguer de vacances". "No obstant això, aquestes frases clau són altament competitives i poden no portar-vos molt trànsit. Per això, cal pensar en frases més naturals a llarg termini que la gent utilitza en la parla quotidiana. Per simplificar un procés d'investigació de paraules clau, podeu utilitzar eines especials en línia com Semalt Auto SEO o Google Keyword Planner.

  • Meta descripció

  Les descripcions meta són significatives per a la vostra presència comercial en línia, ja que mostren als usuaris mitjana el que fa el vostre lloc. Serveix com a vista prèvia de contingut del lloc web i ajuda a la gent a decidir si necessita seguir la vostra font web per obtenir més informació o no. A més, és important afegir paraules clau que obtenen trànsit a les vostres descripcions meta per permetre que els bots de cerca indexin el vostre lloc. Les descripcions meta perfectament dissenyades influiran en el percentatge de clics i milloraran la vostra empresa de lloguer de vacances SEO.

  website seo companies

  • Mitjans de comunicació social

  Els mitjans socials són una potent font de trànsit per al vostre lloc web. Només triga diversos minuts a crear un compte comercial a Facebook o Instagram. No obstant això, li dóna a la seva empresa un gran poder en el món social. Quan creeu diverses descripcions de perfil, creeu un contingut únic per a cadascun d'ells. A més, fixeu-vos en l'aspecte de visualització, ja que els usuaris la perceben millor que els textos. Per això, crea imatges de qualitat, gràfics de vídeos i vídeos per fer que el vostre compte comercial a les xarxes socials sigui atractiu per als vostres seguidors.

  • Construcció d'enllaços

  Podeu demanar a les empreses locals que enllacis al lloc de lloguer de vacances de les pàgines associades. A més, podeu beneficiar-vos de publicar blocs, col·laborant amb els líders del pensament en el vostre nínxol de mercat. La construcció d'enllaços és una manera de fomentar els endosos per a la vostra empresa i millorar la vostra consciència de marca Source .

  December 22, 2017