Back to Question Center
0

Com estalviar el meu progrés en SEO si canvia de domini?

1 answers:

Una decisió ben creada per canviar un nom de domini és, sens dubte, una gran. Però tenint en compte els termes que sovint pressionen els problemes pressupostaris que sorgeixen en el camí cap a la recuperació completa de l'execució, molts de nosaltres ens podem sentir frustrats.

seo change domain

Entre els resultats més realistes que passa per SEO després del canvi de domini, es produeix una pèrdua temporal del trànsit orgànic. Aquest dany generalment es redueix al 5-20% i s'espera per al trànsit del lloc web, almenys durant els períodes inicials de fins a 3-4 setmanes que normalment necessiten els robots de rastreig de Google per estudiar els URL nous, les redireccions o qualsevol altra pàgina fora de la pàgina. actualitzacions. En primer lloc, sento tranquil, ja que aquest marc temporal ha de ser definitivament suficient per compensar les pèrdues. D'aquesta manera, us recomano sol·licitar una campanya de PPC orientada al nom de la vostra empresa, així com els principals articles sense marca aplicables per a la cerca.

Més comunament, la part del lleó de webmasters i desenvolupadors web començaria a fer-se després de les operacions de teràpia, començant la recuperació una vegada que s'hagin llançat els seus treballs de domini de SEO i canvi. Però també podria donar un pas més enllà. Vull dir que podeu anar a fer algunes obres preliminars per ajudar-vos a Google, així com a la resta de motors de cerca, a comprendre millor què passa i reaccionar de manera adequada.Per tant, pot mantenir el vostre progrés en el domini de canvi de SEO convertint-lo en un procediment senzill. Us suggereixo sentir-vos com un cap, només amb seguir aquests passos proactius:

  • La reconstrucció dels vostres enllaços en funció dels altres llocs web d'autoritats de gran domini és una idea brillant. Mentre estigui ocupat amb l'actualització i la reconstrucció dels enllaços de retorn actuals a Internet, no dubteu a interpretar la necessitat de canviar de domini, ja que hi ha algunes oportunitats noves.Vull dir que podeu afegir enllaços de retrocessió més fàcils durant les setmanes següents al canvi de domini. D'aquesta manera, enviarà senyals encara més correctes i útils a Google. I això serà rebut amb un rànquing superior als SERP després de tot.

change domain

  • No us oblideu de tornar perquè els vostres antics enllaços de retorn tornin a treballar amb les noves URL. La idea bàsica aquí és recuperar el vostre conjunt complet d'enllaços de retorn de qualitat i reduir el recompte de redireccions al domini alhora. Fent camí, rastreig a Internet utilitzant una eina especial (solia dependre de ahrefs), trobar el seu retrocés amb l'autoritat més forta. Un cop localitzats, assegureu-vos de dur a terme un esforç de divulgació mitjançant correu electrònic per sol·licitar-ne una actualització.
  • Per fi, no oblideu promocionar el vostre nou nom de domini a través dels canals de les xarxes socials. D'aquesta manera, comenceu amb l'actualització de l'URL del vostre lloc web i el nom comercial propi (si correspon) en els marcs més populars i relacionats. A més, seria una bona idea anunciar un canvi de domini per a un esdeveniment en alguns dels vostres canals de mitjans socials. Això l'ajudarà a mantenir informats a l'audiència que només canviarà el vostre domini, però els valors alts dels vostres productes o serveis seran els mateixos de totes maneres Source .
December 22, 2017