Back to Question Center
0

L'optimització del motor de cerca ha canviat la seva definició?

1 answers:

No és un secret per a ningú que una esfera de màrqueting digital sigui altament canviable i no es quedi quiet. Durant els darrers anys, Google ha fet canvis dràstics en els seus algorismes de classificació. L'objectiu fonamental d'aquests canvis és millorar l'experiència de l'usuari amb els llocs web que s'ubiquen a TOP. Avui en dia, Google es fa més intel·ligent i pot avaluar la qualitat dels llocs web pel nombre de factors. És per això que un tema de la definició d'optimització de motor de cerca ja està en alta demanda. Per obtenir una posició d'alt rang, haureu d'implementar totes les tècniques d'optimització de motors de cerca necessàries que afecten tant a l'optimització com a fora. En aquest article, anem a discutir com les actualitzacions d'algorismes de Google influeixen en els venedors que legitimament utilitzen tècniques de SEO i com estalviar posicions del lloc si es canviaran les regles del joc de SEO.

search engine optimization definition

Els pilars actuals de l'optimització de motors de cerca

Tots els experts de SEO coincideixen que hi ha un factor no modificable en l'àmbit de l'optimització: contingut de qualitat. Si contínuament generes contingut d'alta qualitat, que obté enllaços rellevants d'altres dominis autoritzats, el vostre lloc estarà a la part superior en qualsevol circumstància. Tanmateix, un mètode per millorar el nombre i la qualitat dels enllaços entrants han quedat obsoleta. Actualment, necessiteu construir la vostra campanya promocional centrada en tres aspectes principals: contingut de qualitat, màrqueting en xarxes socials i construcció d'enllaços. Per obtenir el major efecte d'amplificació en el rànquing, cal combinar tots aquests aspectes d'optimització.

  • Contingut de qualitat

Actualment, el contingut s'ha convertit en un enfocament seriós entre els venedors en línia, ja que Google comença a penalitzar continguts de baixa qualitat i còpia. Per millorar el rànquing del vostre lloc web, necessiteu contínuament generar continguts d'alta qualitat i atractius rellevants per als vostres temes de nínxol de mercat. Assegureu-vos que heu inserit correctament els termes de cerca al vostre contingut, ja que és una conclusió de la definició de SEO. A més, cal que el vostre contingut estigui ben estructurat usant bales, paràgrafs i llistes numerades. Google classifica un contingut llarg i de qualitat millor que el curt i lleuger.

  • Suc de vincle orgànic

Link-building és una estratègia d'optimització de llocs web crucial que es pot fer tant orgànicament com no organitzativament.El desenvolupament d'enllaços SEO orgànic o de barret blanc fa referència a l'obtenció de suc d'enllaços a un lloc mitjançant mètodes de publicació de blocs, compartició d'enllaços i publicació d'articles.SEO no orgànic o barret negre té a veure amb la compra d'enllaços i l'agricultura de vincles. És una manera senzilla d'atraure usuaris. Tanmateix, heu d'entendre que els usuaris que al vostre lloc mitjançant un enllaç de compra mai no es converteixin en els vostres clients. A més, aquest tipus d'optimització de barret negre es penalitza pels motors de cerca i pot fer mal al vostre rànquing. Heu de guanyar enllaços a través d'anotacions en lloc de pagar-les.

Cal tenir en compte que un mètode per inserir text d'àncora ric en paraules clau en comunicats de premsa en línia té algun valor actual en la realització d'optimització. Actualment, Google tracta els enllaços de text d'ancoratge en comunicats de premsa i altres publicacions típiques com enllaços no naturals o pagats. Google vol aturar la construcció d'enllaços no naturals a partir de la distribució de comunicats de premsa. Tanmateix, si altres persones pensaven especialment que els líders escriuen sobre els vostres productes o serveis i col·loquen enllaços rellevants, es considera un enllaç legítimament obtingut amb Google.

seo definition

  • Presència social forta

I l'últim punt de cada campanya d'optimització guanyadora és el màrqueting de social media. Avui en dia, cada vegada més usuaris arriben a llocs web a través de canals de mitjans socials, ja que prefereixen rebre informació d'una forma atractiva i visual. Per millorar el vostre reconeixement de marca, és obvi que necessiteu una forta presència social. Us ajudarà a apropar-se als clients potencials i a comprendre les seves necessitats Source .

December 22, 2017