Back to Question Center
0

Què saps de SEO per a nous llocs?

1 answers:

Aquests són alguns consells sobre SEO adequat per als llocs de notícies, ja que aquestes pàgines web necessiten un major trànsit per encara més. Tot pot ser bastant senzill, ja que amb l'ajuda de l'optimització de motor de cerca, tots els llocs web de notícies poden sol·licitar aquesta manera rendible d'atreure nous lectors i convertir-los en l'audiència en expansió dels lectors de peu. D'aquesta manera, se us aconsella publicar només contingut actualitzat recentment. Els vostres escrits de text han de ser informatius i sempre únics, és a dir, a prop de tot el SEO per als llocs de notícies que necessita més freqüentment. No obstant això, intenteu no sol · licitar cap tècnica de barret negre, a més d'impedir que els vostres textos se superin amb les paraules clau, l'enllaç de correu brossa, el contingut duplicat, etc.

seo for news sites

A continuació es mostren diversos consells útils, des del punt de vista de SEO per als llocs de notícies. La majoria d'ells van ser provats i provats per l'ús quan tenia una experiència emprada en un lloc web per a diaris:

  • Sol·liciteu l'optimització del contingut, ja que els algoritmes del motor de cerca aprecien un contingut de qualitat amb un rànquing superior als SERP. Així doncs, tingui contingut contingut ric, complet, rellevant i sempre fresc, recolzat amb grans encapçalaments que descriguin tot el contingut de la pàgina web en el seu millor moment. No dubteu a incloure paraules clau o frases clau al text del cos i al text del títol de la imatge. D'aquesta manera, tingueu en compte, tanmateix, mantenir la densitat de paraules clau adequada al voltant del 2 per cent dels escrits de text sencer. Per obtenir més informació, sempre pot fer un cop d'ull a les directrius oficials de Google
  • fent SEO per als llocs de notícies, ha de prestar especial atenció a l'optimització de l'URL quan creeu totes les pàgines o publicacions. Siempre tingueu una doble verificació per col·locar les paraules clau o frases clau correctes a cada URL que creeu, mentre que l'actualització dels existents també podria ser una bona idea, útil per als vostres lectors i convenient per rastrejar-se al mateix temps pels robots de cerca.A més, tenint en compte SEO per als llocs de notícies, se us aconsella inserir les vostres URL amb un número únic de tres dígits en la seva extensió.

website promotion

I aquí ve merament la guia de metaetiquetes més important per a SEO per als llocs de notícies, de manera que és recomanable que els inclogueu:

  • En primer lloc, una metaetiqueta com news_keywords ajudarà tant a l'editor (permetent especificar i classificar el massiu de dades), com també als lectors reals (fent més fàcil navegar enrere o compartir la informació, per exemple , a través dels perfils d'enllaços socials)
  • Recordeu, l'única puntuació que es permet als vostres URL i metaetiquetes són comes. Utilitzeu-les només per separar les paraules clau i les frases clau.
  • La majoria de les paraules clau aquí tenen el mateix valor, és a dir, quan es refereix a SEO per als llocs de notícies

. Entre les característiques més útils que hi ha aquí hi ha l'opció d'utilitzar fins a 10 paraules clau com a termes, e. g. , per formar una nova etiqueta per a l'article publicat recentment. Si ho feu, sempre tindreu una comprovació passiva: si passa que un article individual resulta ser irrellevant per a l'assumpte, els usuaris poden apuntar ràpidament a una solució gairebé immediata Source .

December 22, 2017