Back to Question Center
0

És cert que hi ha impacte HTTPS i SEO en el vostre rànquing?

1 answers:

Anem a donar-li per suposat - en l'actualitat, els HTTPS i SEO depenen fortament tots els rànquings de llocs web a la llista de pàgines de resultats del motor de cerca, gairebé sense exclusió. Hi ha motius suficients per canviar el lloc web d'HTTP a HTTPS, només tenint en compte la tendència global actual per a la millor i més segura experiència d'usuari. Des del punt de vista d'executar un anunci comercial, per exemple, una solució de web, HTTPS i SEO en línia queda totalment clara. Hem d'enfrontar-ho, sempre és millor actuar de forma proactiva. I la realitat moderna de la Web ens necessita fer tot el possible per mantenir tots els projectes en línia amb èxit davant d'aquests canvis.

https seo impact

A més, Google mateix ha anunciat recentment la seva pròpia prioritat, sobretot en un millor nivell de seguretat. I probablement hàgiu notat que tots els serveis compatibles amb el gegant de cerca ara proporcionen una connexió segura automàticament (com ara la Cerca de Google, Gmail, Google Drive, etc.). ). Doncs bé, veiem que l'equip de Google treballa ara a fer d'Internet un lloc més segur per navegar, i garantir transaccions financeres, fins i tot més que mai.

Per no esmentar que els jugadors més importants del mercat en línia sempre estan fent el millor possible per proporcionar només productes o serveis de grau A-1. De fet, un nivell de seguretat anteriorment increïble mitjançant procediments de xifratge HTTPS segur ja s'ha convertit en un estat estàndard de funcionament dels seus negocis. Vull dir que els clients en línia més experimentats esperen tractar només amb les pàgines web que ofereixen un bon nivell de seguretat amb HTTPS. Sembla que simplement esperen una experiència d'usuari segura per defecte, simplement salten les plataformes obsoletes que encara obtenen sense certificats SSL.

Encara dubta sobre l'impacte de HTTPS i SEO a la promoció del vostre lloc web de negocis a la llista de SERP de Google? També podeu trobar totes les respostes a les pàgines web oficials de Google, compostes principalment per aquells que segueixen sense saber sobre la decisió definitiva de transferir d'HTTP a HTTPS. En comptes de convèncer-vos d'alguns avantatges ràpids en la promoció en línia, que provenen de l'impacte conjunt de HTTPS SEO, vaig a tenir una breu visió general del procés de canvi de HTTP a HTTPS per al vostre lloc web.

Quan es maneja correctament (fins i tot per si mateix), fer que les pàgines web migrades a HTTPS es puguin convertir en un procés simple i senzill:

  • Realitza una compra del certificat SSL
  • Passeu pel procediment d'instal·lació del certificat usant un compte d'allotjament del vostre lloc web
  • . És important tenir una doble comprovació en tots els vostres enllaços, com una vegada completada la migració, totes les URL sense actualització completa a HTTPS es perdrà per sempre

https or http

Després de tot, no oblideu informar els motors de cerca de la vostra transferència de lloc web. Només hi ha 301 redireccions configurades a HTTPS, perquè tots els usuaris que tinguin marques admeses, una pàgina web vostra es guiï automàticament a les vostres actualitzacions recentment actualitzades.Finalment, si teniu algun problema amb la Consola de cerca de Google, us recomano crear dues propietats individuals per separar les pàgines basades en HTTP i HTTPS per evitar que es produeixin errors d'una vegada per totes Source .

December 22, 2017