Back to Question Center
0

L'optimització de cerca orgànica encara és rellevant?

1 answers:

Si heu treballat amb Google Analytics, probablement us sàpiga que hi ha quatre fonts de trànsit principals: orgànica (cerca), referència, social i pagada. Podeu obtenir el trànsit dels canals de les xarxes socials i la publicitat de pagament, però el vostre rànquing no serà alt com el factor líder de la rellevància del lloc web, i l'ús de SEO és un alt flux de trànsit orgànic.

organic search optimization

Avui en dia, vivim en un món canviable i diversificador on la gent troba moltes alternatives per a l'optimització de cerca orgànica. Utilitzem publicitat de pagament per clic, creem identitats a través de les plataformes socials i promocionem els nostres productes i serveis a través de canals de mitjans socials. Els propietaris de llocs web ja no viuen i moren per la ubicació del seu lloc web a Google, oblidant-se de la importància de la llista orgànica per a la seva classificació. Tanmateix, el trànsit orgànic continua jugant el paper més important per millorar la classificació. Segons les dades estadístiques, la recerca orgànica avança a altres generadors de trànsit, cosa que impulsa aproximadament el 51% de tot el client potencial tant a B2B com a empreses B2C.

Encara necessites optimització de cerca orgànica?

Realitzar l'optimització de cerca orgànica és l'única opció per atraure tràfic de cerca de qualitat. Orgànic és simplement el millor per oferir trànsit rellevant. L'únic canal que us ofereix gairebé el mateix resultat positiu es paga als anuncis de cerca. Tanmateix, la cerca paga només representava el 10% del total del trànsit total. La majoria dels gurus de SEO aconsellen invertir tant en trànsit de cerca orgànica com pagada per obtenir el major retorn de la inversió. Per exemple, en les indústries de la tecnologia i la medicina, aquest enfocament combinat representa més de dos terços dels ingressos totals.

Hi ha una tendència moderna a atraure el trànsit a través dels canals de les xarxes socials. Podeu obtenir entre un 40 i un 60 per cent del vostre trànsit des de Facebook i Instagram, però no observeu cap millora en la presència de llocs web. Aquesta situació es pot explicar amb un petit senyal d'aquest tipus de trànsit als cercadors. El trànsit social pot ser font de trànsit addicional, però no és el principal. A més, quan implementeu canals de xarxes socials per obtenir trànsit del lloc, esteu a la mercè d'aquestes plataformes socials. Això significa que haurà de pagar cada vegada que una plataforma de mitjans socials decideixi canviar les seves regles per als comptes comercials. Podeu dir que la mateixa situació pot passar amb l'optimització de cerca orgànica de Google. Puc dir que depèn. Per descomptat, la vostra classificació també es pot deixar anar a causa d'un canvi d'algorisme. Tanmateix, en un cas d'optimització de cerca orgànica, no és probable que passi amb tu, i fins i tot si ho fa, obtindreu les vostres posicions en un període curt.

organic seo

Consells orgànics de SEO

Assegureu-vos que teniu URLs rellevants i precisos. Optimitzeu els vostres URL incloent una de les paraules clau que més guanya el trànsit a la seva estructura.

Cal tenir un saldo saludable de paraules clau al llarg del contingut del vostre lloc web. No utilitzeu massa paraules clau en una sola pàgina. L'import mitjà és tres termes de cerca per una pàgina. Assegureu-vos d'incloure paraules clau rellevants en títols, frases de capital i a prop de la part superior del paràgraf.

Utilitzeu la crida a les tècniques d'acció per atraure més usuaris de la cerca. Assegureu-vos que el vostre lloc web us demani als vostres visitants que realitzin algunes accions. Per exemple, "Comprar ara", "Ordre en un sol clic" o "Obteniu una cotització gratuïta avui. "CTA és una forma orgànica de promoció que porta als teus clients un clic més profund al vostre lloc Source .

December 22, 2017