Back to Question Center
0

Quines són les millors tàctiques de SEO per a un major trànsit?

1 answers:

Aquí hi ha algunes tàctiques de SEO provades per l'ús d'un trànsit i un percentatge de conversió més importants. Assegureu-vos de comprovar aquests sis passos senzills que es detallen a continuació:

  • Estudiar dades d'usuari

Oblida l'optimització de motor de cerca per un concepte principalment tècnic. Sí, l'objectiu principal de la tàctica de SEO del lleó és aconseguir un millor reconeixement per part dels robots de motors de cerca. Al mateix temps, l'optimització de cerca tracta de satisfer les necessitats reals del vostre públic objectiu; Em refereixo simplement a esbrinar què està buscant la gent i donar-los-hi el contingut. Així doncs, com millor coneixeu el vostre públic, l'experiència d'usuari més qualitat que oferiu. I això hauria de conduir a un major rànquing en els SERP. La manera més senzilla de tractar-ho és parlar directament als vostres visitants, i us suggerim respondre a les preguntes més freqüents sobre el tema rellevant, amb la resta dels altres usuaris aportant les seves solucions. A més, seria una bona idea copiar i enganxar algunes de les preguntes bàsiques per utilitzar-les directament per als encapçalaments de les publicacions del vostre blog.

seo tactics

  • Treballar a les pàgines de destinació

Més comunament, quan els vostres enllaços es mostrin a la llista de SERP , la gent es navega a la pàgina d'inici del lloc web o al vostre bloc de suport. Però si teniu un projecte comercial, per exemple, una botiga en línia, és millor que tingueu una pàgina de destinació única i ben optimitzada per generar millors vendes o més seguidors.La creació d'una pàgina de destinació implica tenir una pàgina web dedicada orientada per un tema concret. Pel que fa a les tàctiques de SEO de la pàgina d'aterratge, us recomano fer totes les obres d'optimització de manera progressiva. Abans de començar, abans de començar a construir una pàgina de destinació, haurà d'escollir una frase clau de llarga cua. D'aquesta manera, treballeu amb el títol i la descripció meta. Feu que la vostra pàgina de destinació estigui construïda almenys amb 2.000 paraules, ja que és un lloc acreditat per obtenir un rànquing superior als resultats de cerca de Google. No espereu invertir en una quantitat justa en un disseny web professional. Per fi, intenti tenir testimonis per a la vostra pàgina de destinació i gaudir de la seva estada al tron.

  • Reforma el contingut

Les bones tàctiques de SEO del contingut es basen en una simple idea: el contingut és un rei. Sí, sóc greu aquí, ja que és una idea realment raonable treballar molt en el vostre contingut per aconseguir els millors escrits de qualitat amb una excel·lent experiència pràctica d'usuari.No obstant això, podria ser un treball bastant exhaustiu i laboriós. En lloc de fer-ho, us suggereixo sol·licitar algunes tàctiques SEO més intel·ligents per als vostres escrits de text. Només cal que utilitzeu el mateix contingut reformat en diferents formularis, per exemple, per mostrar-los per a un ús més eficient i pràctic. Vull dir que podeu fer que les vostres entrades del blog es tornin a treballar (almenys parcialment) en valuosos tutorials en vídeo, presentacions interessants, podcasts finals i infografies o alguns materials de suport en format PDF. Per obtenir el màxim efecte, feu que aquestes peces de dades útils siguin compartides per obtenir més enllaços i trànsit. Mai no lamentaràs gastar temps en això Source .

December 22, 2017