Back to Question Center
0

Com seleccionar dels paquets d'optimització de motors de cerca?

1 answers:

Actualment hi ha més proveïdors de serveis d'optimització de motors a tot el món. Alguns d'ells atrauen propietaris de llocs web a preus assequibles, mentre que altres proporcionen paquets cars però d'optimització de qualitat. Per tant, es converteix en un assumpte complicat de trobar una bona empresa de SEO entre centenars de milers de variants, especialment si mai no ha utilitzat serveis d'optimització abans. Com que els paquets de SEO poden ser bastant diferents els uns dels altres, heu de prendre temps per aprofundir en els serveis d'optimització que ofereixen diverses agències.

search engine optimisation packages

L'optimització de motors de cerca s'ha convertit en una part important del desenvolupament de negocis en línia. Ja sigui que vulgueu crear un lloc web d'empresa local o un lloc web de gran empresa, necessiteu serveis de SEO ja que permet que el vostre negoci en línia sigui visible a SERP i atregui els vostres clients potencials. Una campanya guanyadora d'optimització de motors de cerca té un impacte directe en el retorn de la inversió. No obstant això, per construir una estratègia de SEO exitosa, heu d'escollir el paquet SEO adequat. Aquest paquet no només l'ajudarà a atreure el trànsit orientat al vostre lloc, sinó que també compleix els requisits específics de la vostra empresa. A la veritat, no és una tasca fàcil seleccionar un paquet SEO adequat. Tanmateix, hi ha moltes coses que podeu fer per assegurar-vos que acabeu el paquet d'optimització del motor de cerca al vostre negoci en línia.

Diferents tipus de paquets SEO

Els paquets proporcionats per les agències de SEO es poden dividir en dos tipus bàsics: estàndard i personalitzat.

  • Estàndard

El paquet estàndard de SEO sol incloure els serveis i tècniques bàsiques de SEO estàndard, com ara la recerca de paraules clau, l'escriptura de contingut, l'optimització de l'estructura interna del lloc web i la construcció d'enllaços. Significa que aquest paquet només cobreix les tècniques d'optimització de llocs web que poden millorar la vostra presència comercial en línia. El paquet de SEO estàndard sol tenir un preu assequible ja que no requereix cap font d'optimització addicional i pot ser realitzat per un expert en SEO. Els paquets estàndard de SEO són ​​atractius per als llocs web que s'han llançat recentment. El primer assumpte que els propietaris dels llocs web s'encarreguen d'ordenar un paquet estàndard de SEO no són totes les tècniques d'optimització ofertes per a la seva campanya de promoció. A més, no hi ha oportunitat de reemplaçar aquests serveis amb els necessaris o no pagar-los en absolut. Com que no té sentit pagar per inútils els serveis del vostre lloc web, molts comerciants en línia fan referència al paquet SEO personalitzat.

  • Personalitzat

El paquet de SEO personalitzat proporciona als propietaris de llocs web serveis especialment dissenyats per a les seves empreses.No hi ha serveis inútils que necessiteu pagar. Tot i que el cost dels serveis personalitzats és relativament més alt que per als serveis estàndard, continua sent una decisió intel·ligent d'invertir-hi. Atès que aquest tipus de paquet de SEO s'adapta a les necessitats úniques del vostre negoci, les vostres inversions es pagaran en pades. Els serveis personalitzats de optimització de motors de cerca generalment inclouen anàlisi de nínxol de mercat, recerca de competidors i altres tàctiques d'optimització beneficioses que poden millorar la vostra presència comercial en línia i augmentar la conversió del lloc web. Els serveis de optimització de motors de cerca personalitzats requereixen un treball en equip expert, per la qual cosa el seu cost pot ser superior a la mitjana.

Així, al decidir el paquet de SEO que necessiteu, cal assegurar-vos que obtingueu totes les tècniques d'optimització que necessiteu per a la vostra empresa en línia. Assegureu-vos que el paquet de SEO que trieu contingui l'anàlisi de nínxol del mercat, la recerca de paraules clau, la generació de contingut de qualitat, la presentació del directori, l'optimització de l'estructura interna del lloc web, l'interconnexió, l'optimització de metadades, la campanya de creació d'enllaços i la publicació de blocs.

seo packages

Què cal buscar al paquet de SEO?

La compra d'un producte personalitzat perfectament adaptat al seu negoci necessita un paquet de SEO sovint és una forma rendible i eficaç de l'optimització del lloc web. Anem a parlar més detalladament sobre el que necessiteu buscar en un paquet d'optimització de motors de cerca per rebre un bon resultat de SEO.

  • Auditoria tècnica

La fase inicial de la vostra campanya d'optimització s'ha de dedicar a l'auditoria professional del vostre lloc web, exactament al vostre sistema de gestió de continguts i actual arquitectura del lloc. Una auditoria tècnica ajudarà els experts de SEO a trobar i eliminar errors en el codi HTML. A més, una revisió exhaustiva inclou l'anàlisi dels elements tant a fora com fora del lloc per garantir que no hi ha errors tècnics que separen el vostre lloc de Google TOP.

  • Suggeriment de paraules clau

La suggerència de paraules clau és un component bàsic del paquet de SEO ja que serveix com a etapa inicial de qualsevol campanya d'optimització de llocs web. Com a regla general, els experts en optimització de motors de cerca proporcionen als seus clients un conjunt de termes de cerca d'alt volum que una agència de SEO orientarà. Un especialista en SEO professional hauria d'utilitzar la quantitat d'eines necessàries per comprovar la rellevància de les paraules clau seleccionades i rebre una llista de les millors frases clau per dirigir el trànsit de qualitat al vostre lloc.

  • Construcció de vincles

La campanya de creació d'enllaços de qualitat és la part essencial de qualsevol optimització fora de pàgina. El nombre d'enllaços rellevants i de qualitat que indiquen al vostre lloc determinen l'autoritat i la reputació del vostre lloc als ulls dels motors de cerca. Una bona empresa de SEO hauria de cooperar amb diverses fonts web i punts de venda en línia per oferir als seus clients la quantitat de backlinks de qualitat i rellevants.Una empresa digital de full stack pot oferir serveis de construcció d'enllaços com a part del paquet estàndard de SEO i us proporcionarà les següents tècniques de generació d'enllaços: investigació de nínxol de mercat, anàlisi de perfils d'enllaç de competidors, enviament de la vostra font web a directoris rellevants i autoritats, publicacions i creació d'articles de qualitat i únics.

  • Màrqueting de continguts

Els serveis de màrqueting de contingut també es poden incloure tant en paquets de SEO estàndard com personalitzats si un consultor de SEO considera que el contingut del lloc web necessita una millora o s'ha de tornar a escriure. Per generar un contingut optimitzat és un procés que requereix molt de temps i és per això que aquest aspecte d'optimització pot ser costós Source .


December 22, 2017