Back to Question Center
0

Quins consells SEO poden recomanar els vostres experts per al menú del lloc web?

1 answers:

El menú del lloc és l'ajuda més comú per a la navegació al vostre lloc i té una influència directa en la usabilitat i la facilitat d'ús del lloc web.Com que els usuaris experimenten amb una font web Google pren com a factor de classificació important, cal contribuir a aquest aspecte de l'optimització del lloc web. Per tant, si es pregunta per què el seu lloc no funciona de manera eficient, és hora de fer un cop d'ull als diferents tipus de navegació que té. Si el vostre lloc es veu atractiu, no significa que sigui fàcil de navegar. Si els vostres visitants i clients potencials no poden cercar el lloc web o alguns productes específics que cerqueu, heu de proporcionar un redisseny o simplificar la navegació del lloc.Us ajudarà a millorar el percentatge de rebots i augmentar la conversió. Sense un menú eficient de navegació, el vostre lloc web SEO pot ser inútil. Estàs arriscant a confondre els vostres clients potencials i fer-los canviar a la font del lloc web del competidor. En aquesta breu guia, trobareu alguns consells útils sobre com crear un menú de navegació web òptim i millorar el vostre lloc web de SEO.

seo your website

Millora del lloc web de SEO


  • No sobrecàrrega el vostre menú

Suposa que un lloc web ha de tenir només un menú. Tots els llocs web moderns han de tenir enllaços útils i petits a la barra superior d'un lloc web. Aquests enllaços han de revelar l'estructura del lloc i permeten als usuaris trobar alhora el que necessiten. En la majoria dels casos, les fonts web de comerç electrònic tenen dues barres de menú. El primer es refereix principalment a la navegació a través de pàgines i seccions del lloc, mentre que una altra barra conté enllaços a pàgines externes com ara perfils de xarxes socials o subscripcions als butlletins. Us aconsello que no pugueu posar tot en un menú. De lo contrario, el vostre menú principal tindrà un mal reflex de la vostra estructura. Mentre creeu el vostre menú de navegació del lloc web, us heu de centrar en la informació més rellevant i significativa, així com en els vostres objectius empresarials. Per exemple, si voleu que els vostres clients us contactin per correu electrònic o número de telèfon, poseu un enllaç "Contacte" a la capçalera del lloc.

website seo

  • Seleccioneu els botons més rellevants

Per millorar el vostre lloc web de SEO, heu de triar els botons que seran els més útils per al vostre lloc. clients potencials. Per seleccionar els botons més adequats, heu de fer investigacions, aprofundir en les vostres anàlisis de llocs web i trobar quines pàgines tenen la màxima demanda de l'usuari. Assegureu-vos que aquests botons com "Suport al client", "Ordeneu amb un clic", "Subscrigui", "Cartera", etc.es col·loquen a la barra de menú principal del vostre lloc web. La col·locació incorrecta d'aquests botons pot disservir el vostre negoci i augmentar la taxa de rebots. Per assegurar-vos que atreu els usuaris per botons dret, heu de revisar la popularitat de tots els vostres elements nav amb mapes de calor Source .

December 22, 2017