Back to Question Center
0

Quines són les estratègies d'optimització de motors de cerca més habituals?

1 answers:

Considerant SEO com un conjunt complet de tècniques amb l'objectiu final d'aconseguir que el vostre lloc web sigui més alt en la llista de SERP, hi ha tres estratègies bàsiques d'optimització de motors de cerca. Són utilitzats per la part del lleó de negocis de diferents capacitats, ja sigui per empreses de menor escala que desitgen iniciar-se en línia des del principi, o que ja han aconseguit resultats convincents en els negocis tradicionals de maó i morter i senten la necessitat avançar i moure's en línia.

search engine optimization strategies

Tant si intenteu en DIY SEO com si ja heu arribat a una decisió ben formada per rebre assistència de l'experimentat equip d'experts de la indústria anterior, de totes maneres, vostè ha de ser conscient de les següents tres estratègies bàsiques del motor de cerca. Només cal tenir-los en compte abans de començar amb l'optimització del vostre lloc web.

És fàcil de ser bo

Comencem amb White Hat SEO, com la tècnica més reconeguda i àmpliament utilitzada, lluny de la resta de les estratègies d'optimització de motors de cerca. Sol·licitar un barret blanc de SEO significa tenir treballs d'optimització per elevar el rànquing de cerca del lloc web, seguint estrictament les directrius i recomanacions fetes per Google mateix. White Hat SEO està apostant per un pla d'acció just i sense violacions, com ara desenvolupar continguts de qualitat, fer una construcció de vincle (no pagada), treballar en l'optimització HTML. Sí, serà molt difícil fer. Tot i que triar el camí correcte de White Hat SEO vol dir que se senti segur i confia en progressos progressius graduals i progressius a vegades modestos i progressius.

Passant al costat fosc

Igual que les antípodes malicioses de les tàctiques SEO de White Hat, les estratègies d'optimització de cerca de Black Hat són més orientades a resultats que no siguin jugadors purament decents. Black Hat SEO utilitza diferents esquemes tècnics per explotar els punts febles reals dels algorismes de cerca de Google. Tanmateix, l'objectiu principal continua essent el mateix, obtenint classificacions més altes per a les pàgines web. Acostar-se al costat fosc pot oferir-vos guanys imprevisibles, i de vegades fins i tot perillosos, però ràpids però a curt termini en el rànquing. En conseqüència, Black Hat SEO generalment passa per abusar del correu brossa de l'enllaç, contingut de text amagat o encobriment, incompliment de paraules clau i moltes altres violacions.

seo strategies

Tenint tot junts

Hi ha un anomenat Gray Hat SEO, que simplement combina els millors resultats de les dues estratègies d'optimització de motors de cerca més importants que acaba de mirar. De fet, un sabent Gray Hat SEO significa utilitzar les tàctiques jurídiques més eficients quan sigui possible, alimentant-les amb algunes violacions prometedores encara no explotades per masses. D'aquesta manera, es pot obtenir un avanç bastant raonable, sense haver de pagar massa risc de ser atrapat per una infracció i penalitzat per Google.

Per descomptat, triar entre aquestes estratègies d'optimització de motors de cerca contrastades hauria de ser l'elecció personal de l'individu. Depèn de vostè per decidir de quina manera actuarà. Només cal recordar una cosa petita: l'explotació de punts febles dels algoritmes de cerca pot semblar bastant atractiu per a aquells que busquen només un progrés en la classificació ràpida. Però Google encara està vigilant Internet. Per tant, quan toqui un joc brut, recordi que pot ser castigat en qualsevol moment, començant per la penalización de classificació lleugera i fins a la retirada de tota l'autoritat de domini Source .

December 22, 2017