Back to Question Center
0

Són segurs els serveis de SEO de baix cost per a empreses petites?

1 answers:

Mentre que "low price SEO = danger" és més aviat un mite que una afirmació real, els casos de mala SEO a un preu barat no són infreqüents. Les empreses petites poden relacionar-se en particular amb aquest problema, ja que moltes agències de SEO de baix cost solen orientar-les i empreses locals i moltes de les seves ofertes són molt atractives per a les botigues i llocs web que intenten promoure en nínxols altament competitius.

low cost seo services for small business

Seguint aquests baixos preus, les ofertes de SEO ofereixen a cegues aquestes conseqüències:

  • Penalitat per Black Hat SEO. Moltes entitats de SEO que conscientment trenquen les directrius de Google amb paraules clau de correu brossa, textos ocults, portals i altres males pràctiques solen oferir preus baixos per als seus serveis. Aquesta és la part de la seva trampa: prometen un fort impuls a un cost atractiu i proporcionen l'impuls promès. Aquesta política els porta a molts propietaris de llocs inexperts que no saben que el creixement de les classificacions obtingut a través de Black Hat SEO és temporal i la caiguda important és inevitable.
  • Estancament. De vegades, vostè troba serveis de SEO de baix cost per a petites empreses o grans empreses que no són Black Hat. En canvi, estan limitats a les opcions de promoció i tots els passos són realitzats per un equip sense experiència. Per tant, després d'assolir un cert punt, la vostra campanya només es congela allà, ja que els comissaris de SEO no saben per on anar d'aquí. També simplement no tenen els mitjans per avançar, ja que el preu és baix = salari baix.
  • Baixa qualitat de contingut. El contingut juga un paper important en l'optimització de paraules clau, la creació de vincles i l'augment del percentatge de conversions. Tanmateix, si el vostre contingut no és rellevant, únic o interessant de llegir, inserir paraules clau i enllaços no augmentarà el vostre rànquing. Malauradament, la redacció inclosa en els serveis de SEO de baix cost per als negocis poques vegades implica la recerca i l'edició, ja que tal equip normalment no té escriptors experimentats.Per tant, no espereu grans resultats del contingut que vau pagar per $ 10.

Aquesta informació no vol dir que hàgiu d'evitar "SEO econòmic" i "barat" a qualsevol cost. El que ha de fer és tenir en compte els riscos que comporta quan es busquen serveis SEO de baix cost per a la vostra petita empresa. L'assequible no sempre és igual de barat, i la política de preus sòlids no és el sinònim d'estafa. Si bé hi ha agències malignes, que arruinen la reputació de les empreses de SEO, us ajudarem a trobar les distincions.

low cost seo for small business

Barat vs. assequible: quina és la diferència?

És possible trobar un bon SEO per a un preu adequat per una gran quantitat d'agències de baixa qualitat. No necessites ser un gurú de SEO o tenir un detector de mentides a mà. Una recerca exhaustiva és més que suficient.

  • Compondre una llista d'agències de SEO, que ofereixen assistència professional de baix preu per a petites empreses en línia;
  • Compara els seus costos i la gamma de serveis que ofereixen per aquest preu;
  • Observeu la manera en què es promocionen: si prometen resultats ràpids i sobreexiguen, les seves promeses seran bones per res;
  • Vegeu si totes les agències tenen una cartera. Recupera les empreses sense una. A continuació, estudieu els projectes que treballaven les empreses per avaluar la seva experiència. També podeu visitar els llocs que les agències han fet SEO per veure de quina manera es refereixen als seus competidors.
  • Poseu-vos en contacte amb els experts de cada agència i vegeu quin tipus d'impressió fan, tant si són segurs com amistos o segurs, ambigu i amb pressa per fer-vos comprar els seus productes. Feu-vos preguntes que revelaran el seu coneixement de les pautes de Google, del procés de promoció i de les tècniques de SEO. Estan ràpids per prometre resultats sense preguntar més sobre el vostre lloc? Destaquen la quantitat i els resultats a curt termini?
  • Estudiar el fons i la biografia de l'empresa. Tot i que les agències amb 5 anys d'experiència són preferibles, no tingueu pressa per deixar les empreses d'1 a 3 anys de distància. Moltes empreses joves són fundades pels experts que han estat empresaris des de fa 10 anys. Aquest punt també s'hauria d'esmentar a la biografia i al bloc de l'empresa si n'hi ha.
  • Consulteu les ressenyes. En general, totes les empreses creïbles presenten els seus comentaris al seu lloc o tenen un compte als llocs web de revisió perquè els usuaris deixin comentaris i responguin a ella. Si una agència, que ofereix serveis de SEO de baix cost per a petites empreses en línia, evita interaccionar-se amb els comentaris, probablement no sigui segur de tractar.

Avui en dia, les empreses de SEO apareixen en una gran varietat i s'apropen de manera diferent a la seva política de preus. Per tant, en lloc d'allunyar-se de manera instantània dels equips de SEO, que us ofereixen solucions econòmiques, feu les vostres investigacions i vegeu el saldo real del preu i la qualitat. D'altra banda, és possible que estigueu perdent ofertes increïbles Source .

December 22, 2017