Back to Question Center
0

Com puc consultar la meva puntuació SEO actual?

1 answers:

Sovint escoltem les preguntes sobre provar el progrés actual o estimar una puntuació de SEO del lloc web. Però tenen alguna forma de sentit? Parlant amb franquesa, no estic segur de si hi ha cap bé, o mala puntuació SEO després de tot. De fet, el concepte d'optimització de motor de cerca és massa important, amb tants aspectes de totes les estratègies pràctiques que necessiten una comprensió purament clara per conduir el vostre lloc web al camí de l'èxit real en el rànquing en línia. Bé, sembla que respondre a la pregunta sobre el mesurament de puntuació de SEO es fa pràcticament irrellevant. De fet, no hi ha un tauler de control compartit realitzat pels motors de cerca per permetre'ns comparar la puntuació de cap lloc web individual contra els altres rellevants per al sector de la indústria, o almenys un nínxol de mercat semblant. I no hi ha eines de treball o plataformes unificades per fer una anàlisi comparable per a tots ells: enllaços, altres senyals socials, els principals aspectes tècnics de SEO, el nombre d'errors a la pàgina, la velocitat de càrrega de pàgines, per no parlar d'etiquetes diferents i la qualitat del contingut en si. Llavors, quin tipus de resposta podem obtenir? Intentem veure què podem fer amb la puntuació SEO de forma segura.

seo score

Podem comparar els elements essencials del vostre lloc web de SEO contra els vostres competidors més propers.

Parlant dels aspectes bàsics, us suggerim comparar el vostre rendiment actual del lloc web amb algunes dades massives dels vostres oponents. Podem estudiar el trànsit orgànic que prové de les paraules clau objectiu de la mateixa indústria, així com l'audiència del mercat que utilitza aquestes frases clau quan busqueu els productes o serveis. Actuant d'aquesta manera, almenys podrà veure si s'està desplaçant cap al bon camí o probablement hauria de contractar els experts per obtenir una solució ràpida. Vull dir aquí que aconseguir que els seus treballs de SEO estiguin subcontractats a vegades pot ser una forma ben formada, per no dir l'única decisió de sobreviure.

Podem estudiar la millor experiència dels teus oponents i no dubtis a fer-ne ús.

Crec que la detecció d'alguns trossos clars de proves en el progrés del rànquing del seu competidor i l'aplicació de les seves pràctiques més exitoses sol ser una solució acurada i clara per millorar el seu puntuació SEO. No obstant això, no vull dir aquí actuar com un copycat. Només cal centrar-vos en les coses més eficients i començar a donar-los vida a les vostres pàgines web. Imagina't, el teu oponent més fort està guanyant bons avantatges d'alguns mitjans socials populars. Llavors, per què no seguir el joc i conduir el vostre marcador de SEO amb els mateixos articles provats per l'ús, com ara "M'agrada", que esmenta i comparteix a Facebook, per exemple?

seo

Podem detectar què fan els teus oponents de manera equivocada per assegurar-nos-ho.

Com estar involucrat en qualsevol altra competició, pot ser una bona idea guanyar el partit entenent les debilitats del teu enemic.I aquest esquema té sentit fins i tot més quan s'utilitza per afinar la vostra puntuació SEO actual. Per tant, no dubteu a fer un ús correcte de qualsevol element que els vostres opositors hagin perdut: en cas que es tracti d'una estratègia de contingut o d'un altre aspecte de l'optimització de motor de cerca, encara no els feu servir Source .

December 22, 2017