Back to Question Center
0

Quina és la mentalitat perfecta per construir una campanya de màrqueting a Internet?

1 answers:

Cada vegada que vulgueu promocionar el vostre negoci a la web, heu de dur a terme una campanya guanyadora de màrqueting a Internet. No té sentit si voleu promocionar un projecte recentment llançat o millorar la visibilitat en línia d'una durada duradora, en ambdós casos, cal començar amb la vostra campanya de màrqueting a Internet. És la forma perfecta d'atraure nous clients i obtenir un flux de trànsit constant al vostre domini.

internet marketing campaign

El màrqueting entrant és una tècnica de promoció eficaç que fa referència a la creació de continguts de llocs web de qualitat que atrauran l'atenció dels usuaris i els atrauen amb la informació que pot ajudar a resoldre els seus problemes.Funciona molt millor que les trucades en fred i altres tipus de promoció i interacció fora de línia amb el públic objectiu. Per tenir èxit en el món en línia i fer que el vostre negoci prosperi, necessiteu utilitzar tots els vostres canals digitals com ara el lloc web, el bloc, els comptes de les xarxes socials o la llista de correu electrònic. Tots aquests canals us ajudaran a orientar els vostres clients potencials i convertir-los en normals.

En aquest article, comentarem alguns consells essencials sobre com desenvolupar una estratègia de màrqueting d'entrada efectiva per fer que el vostre negoci en línia prosperi i que dobli els seus ingressos.

Directrius per crear una campanya efectiva de màrqueting a Internet

Cal començar a desenvolupar la vostra campanya de màrqueting en línia amb establir metes intel·ligents. Hi ha cinc objectius principals per a cada negoci: específics, mesurables, assolibles, realistes i obligatoris.

És important conèixer objectius realistes i assolibles per al vostre negoci en línia abans de començar a construir un pla de màrqueting. Si teniu idees poc realistes o vagues, mai no es faran realitat i us decebrà i no podreu centrar-vos en els guanys que ja heu rebut.

És per això que els vostres objectius han de dependre de les dades analítiques actuals del lloc web. Les mètriques del vostre lloc web us ajudaran a determinar els aspectes pràctics del vostre objectiu final.

  • Generar indicacions

Com a regla general, no tots els clients es creen iguals. Cal centrar-se en aquells que trobaran valor en els vostres productes o serveis i, probablement, es converteixen en el vostre líder. No perdi el temps en clients d'una sola vegada que vinguin a la seva font web de tant en tant. Per construir una campanya guanyadora de màrqueting a Internet, heu d'orientar només a un tipus particular de clients. Per comprendre quins són els vostres clients potencials, heu d'especificar dades sobre ells. Per exemple, els antecedents, la demografia i altres identificadors específics. Col·loqueu tots aquests detalls per veure la imatge general del vostre públic objectiu. En fer-ho, comprendràs els seus problemes i necessitats.

seo marketing campaign

  • Proporcioneu als vostres clients potencials el que necessiten exactament

. Així que ja heu identificat els vostres clients potencials i quins problemes tenen, ara és hora d'oferir-los una oferta específica per atraure'ls. Necessiteu crear un contingut rellevant per al vostre client potencial per resoldre els seus problemes i fer-los lleials a la vostra marca. En establir un contingut de qualitat, orienteu els visitants del lloc web a la següent etapa de l'embut de vendes. Podeu proporcionar una guia de seguiment o una guia pas a pas per seguir endavant en el viatge del comprador Source .

December 22, 2017