Back to Question Center
0

Respostes ràpides a les vostres preguntes de SEO més freqüents

1 answers:

Per fer visible el vostre lloc a SERP, heu de saber una mica més que només una definició del terme d'optimització del motor de cerca i com pot influir en el vostre rànquing. Per construir una campanya d'optimització guanyadora o supervisar el treball dels vostres experts en SEO, necessiteu obtenir un coneixement més profund sobre els principis i les tècniques d'optimització del lloc web. Així que parlem de coses essencials de SEO, molts principiants tenen preguntes sobre el desenvolupament del lloc web, però no saben qui demanar aclariments.

seo frequently asked questions

Preguntes més freqüents sobre SEO

  • Quina és la diferència entre la cerca orgànica i la de pagament?

Els resultats de la cerca de països o inorgànics són els que apareixen a la pàgina TOP de SERP i tenen la marca "Anuncis. "En alguns casos, aquests resultats també poden aparèixer al costat de la pàgina SERP. Aquests són dominis que els anunciants paguen per aparèixer a la part superior de diferents motors de cerca per a consultes d'usuaris rellevants. Per arribar a la cerca paga, no cal que feu una campanya d'optimització. Tot el que necessiteu és pagar el clic de cada usuari al vostre anunci. Aquest tipus d'anunci pagat s'anomena publicitat de pagament per clic i s'utilitza per atraure nous visitants de la cerca i augmentar la taxa de clics.

La cerca orgànica o no remunerada fa referència als resultats orgànics que apareixen als motors de cerca mitjançant l'optimització del lloc web de qualitat. Una font web que es col·loca a la part superior de la cerca orgànica es pot distingir per la seva rellevància, qualitat i facilitat de SEO. Un lloc web classificat TOP s'hauria de desenvolupar d'acord amb tots els estàndards del motor de cerca. Al conduir en la cerca orgànica, augmenta les possibilitats de millorar la vostra consciència de marca i atreure un trànsit de qualitat que es converteixi en vendes.

  • Quant pagar els serveis de SEO?

Els preus dels serveis de cerca d'optimització de motors poden variar de manera espectacular segons el tipus de negoci, el vostre nínxol de mercat i la mida de l'optimització (local, país, global). A més, un preu depèn de l'autoritat i la reputació del proveïdor de serveis d'optimització. Si es tracta d'una empresa de màrqueting digital mundialment coneguda a llarg termini, probablement un cost dels seus serveis serà superior al preu de mercat mitjà. No obstant això, totes les vostres inversions es pagaran en pades. Per això, no ha de ser escèptic sobre el preu de la campanya d'optimització de qualitat.

No caiguis a les empreses que ofereixen SEO a preus molt assequibles. En la majoria dels casos, hi ha un enfocament poc professional i un frau darrere d'ell. En general, aquestes empreses utilitzen tècniques de SEO de barret negre per aconseguir un resultat ràpid. No obstant això, pot portar a que Google redueixi les classificacions i les classificacions.

seo questions

  • Una vegada que inicio SEO, quant he d'esperar per comprovar els primers resultats positius?

SEO és un procediment que demana temps i esforços. No es pot implementar durant la nit. Es triga de 6 a 9 setmanes a implementar totes les estratègies essencials de SEO i diversos mesos després de que totes les esmenes estiguin dedicades a actualitzacions de màrqueting. Els rastrejadors del motor de cerca necessiten temps per analitzar i indexar els canvis del vostre lloc web per aconseguir que el vostre lloc sigui superior a SERP. Depenent del nínxol del vostre mercat, la mida del lloc i la qualitat de l'optimització, triga de 6 a 9 mesos a començar a observar els primers resultats positius de SEO Source .

December 22, 2017