Back to Question Center
0

On començar la promoció SEO de la meva pàgina web des del principi?

1 answers:

Hi ha molts mètodes i algorismes diferents per adjudicar el rànquing en línia a la llista de resultats de cerca que utilitza Google, així com la resta de serveis populars com Yahoo i Bing. Pel que fa al propi gegant de la indústria de la recerca, està apostant per un algoritme de classificació ben guardat, que mai no ha estat revelat o almenys parcialment descobert pels seus funcionaris. Tenint en compte una gran investigació, proves pràctiques i alguns trossos de coneixement rebuts d'alguns ex funcionaris, tot el que sabem fins ara: l'algorisme de rànquing de cerca de Google implica uns quants 200 patrons de cerca, principalment impulsats per l'experiència de navegació fàcil d'utilitzar, en línia amb el manteniment la lògica dels rastrejadors de la cerca per obtenir una millor indexació.

web rank seo

Atès que no hi ha un pla d'acció exacte o un mètode per assolir la part superior del rànquing de cerca de Google, hi ha una estratègia veritable i integral per millorar les pàgines web. Ara es coneix com l'optimització de motor de cerca (SEO). El terme significa fer totes les coses al voltant d'un sol objectiu: pujar a la part superior de la llista de pàgines de resultats del motor de cerca (a. k. a. SERPs). SEO és principalment conegut per les seves treballs difícils i que requereixen temps per fer un lloc web perfectament sòlid - purament útil i més que útil per a tots els visitants vius, així com una experiència de navegació ben dirigida, perfectament modelada amb només una estructura de pàgina clara i neta. ser afavorit pels bots de rastreig de la cerca.

I possiblement heu endevinat la idea. Només vol dir que és més fàcil dir-ho que fer-ho. Definitivament. Però, de totes maneres, què podem fer sobre la vostra promoció SEO en la seva web, com a mínim per començar a seguir el bon camí? Anem a tenir el primer cop d'ull breu en què podem millorar el vostre lloc web amb SEO. Aquesta vegada, començarem amb alguns dels aspectes bàsics del lloc.

Paraules clau

Penseu en el vostre contingut com si estigués parlant per viure les persones tenint en compte que les vostres pàgines web són més probables que siguin trobades tant per usuaris reals, i els motors de cerca a través de les paraules clau o frases clau. D'aquesta manera, escriure un contingut es fa més difícil del que pot semblar al principi. Necessitarà molta energia per dur a terme la recerca de paraules clau adequades, crear diferents escrits rics amb frases de paraules clau rellevants, encara que siguin naturals i còmodes per llegir, però aportant un gran valor informatiu al mateix temps. Només pensa en això. Potser és probable que utilitzeu un expert de contingut per obtenir ajuda. Aquesta seria una decisió ben formada.

start seo

Enllaços i Mitjans de comunicació socials

La construcció d'enllaços és possiblement l'element més dominant en tots els llocs web de treball de promoció SEO. De fet, funciona de manera senzilla: Google està buscant tots els enllaços, tant apuntant a les vostres pàgines com allunyant-vos del vostre lloc web. Però el tema dels bons vincles i les relacions saludables en Social Media encara és molt discutible. Tant el seu conte com la qualitat són importants. O res d'això? En cas que tots els seus vincles siguin orgànics i naturals? Què passa si utilitzem alguns scripts o sol·liciteu enllaços pagats a granel? Qualsevol cosa que pugueu decidir sobre això, però crec que qualsevol abús o manipulació amb ells acabarà amb la posició més baixa a la SERP, de manera que tots els nostres esforços en la promoció SEO de llocs web fàcilment reversibles Source .

December 22, 2017