Back to Question Center
0

Em pot explicar la necessitat del registre del motor de cerca?

1 answers:

Hi ha tres motors de cerca més utilitzats en els que heu de presentar el vostre lloc: Google, Bing i Yahoo. Si el vostre lloc web apareix a la primera pàgina SERP de tots aquests motors de cerca, és un bon senyal per a vosaltres que mostra que el vostre lloc està ben optimitzat i enviat. Tanmateix, si no s'aproxima a la part superior, significa que els vostres clients potencials no poden trobar el vostre origen web i perden les vostres oportunitats per augmentar els vostres ingressos i millorar el vostre reconeixement de marca.Per millorar aquesta situació, heu de redissenyar un lloc web, dur a terme una campanya promocional guanyadora i tornar a enviar la vostra font web als motors de cerca.

search engine registration

Per què he d'enviar el meu lloc als motors de cerca?

Imagineu l'escenari que ja heu optimitzat el vostre lloc i fins i tot ha fet un redisseny del lloc, però la vostra classificació encara és baixa. Quin pot ser el motiu d'això? Vaig a dir-li un secret perquè té resultats tan pobres. Els motors de cerca no només poden avaluar els vostres esforços de SEO ja que no envieu el vostre lloc als seus sistemes. En enviar el vostre lloc als motors de cerca, apareix en ells i pot atraure trànsit de cerca de qualitat. A més, rebeu l'oportunitat de mostrar als motors de cerca totes les actualitzacions del lloc web i els canvis tan aviat com els implementeu. Els propietaris de llocs web es beneficien d'enviar els seus orígens web als motors de cerca ja que poden millorar la classificació i augmentar la taxa de conversió.

Com realitzar un registre als motors de cerca?

  • Google

És bastant fàcil enviar el vostre lloc a Google. Heu de pagar qualsevol tarifa o omplir formularis de registre llargs. Per enviar el vostre lloc a Google, heu de configurar el vostre lloc amb Google Search Console. Després d'això, heu d'anar a la pàgina web de Google per enviar URL. Per completar aquesta tasca, heu d'inserir l'URL del lloc web en un quadre de cerca, confirmar que sou una persona posant un xec "No sóc un robot" i feu clic a "Afegeix URL"."A més, és aconsellable enviar el vostre mapa del lloc web mitjançant Google Search Console.

search engines

  • Bing

Pots enviar el teu lloc a Bing de la mateixa manera que ho mostris a Google. Per registrar el vostre lloc amb aquest sistema, heu d'anar a l'eina de Webmaster de Bing i registrar-se aquí com a usuari. Tan aviat com hàgiu obtingut un inici de sessió, heu d'inserir l'URL de la vostra pàgina d'inici i fer clic al botó "Enviar". Després de presentar el procediment, heu de verificar la propietat del domini. Per completar un procés de verificació, heu d'afegir una part del codi HTML a l'encapçalament del vostre lloc.

  • Yahoo

Recentment, Microsoft tenia els motors de cerca Bing i Yahoo. Això significa que quan envieu el vostre lloc a Bing, també apareixerà als resultats de cerca de Yahoo. En el passat, es va pagar el procediment de presentació de Yahoo. Tanmateix, avui en dia aquest directori ja no està disponible Source .

December 22, 2017